Sahabat

Iklan
Tabung Guaman

3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Apr 4, 2011

Webmaster baru TKO..

Oleh : AdukaTaruna

Tahniah kepada Songkok Putih kerana menjalankan tugas dengan baik, walau tidak cemerlang di TKO selama ini. Malah, jika dicomparekan dengan gua, lulus pun belum pasti. Seperti kebanyakan ulama dalam PAS, Songkok Putih mempunyai banyak identiti dalam maya. Ada yang digunakan untuk rasmi, ada yang digunakan untuk posting berunsur marah, tanpa mencalarkan jubah ulama mereka. Pada gua, sifat ini lebih hipokrit dari Parpu Arak.

ID TKO AdukaTaruna pernah dirampas ketika  WMnya ialah Songkok Putih.

Paling gua tak pernah terfikir ialah ID gua pernah disabotaj. Ini bukan kerja orang luar pada gua. ID gua diambilalih. Gua bersumpah dengan nama Allah yang menguasai seluruh nafas gua, bahawa gua tidak menipu. Songkok Putih berjanji akan menyiasat. Dan kaedah buy time tu kekal sehinggalah WM TKO dikatakan diganti pada kali ini.

Kaedah yang sama buy time dengan larinya Hadi Awang ke luar negara.

Rujukan sejarah : Sabotaj ID AdukaTaruna5 dan Fansuri

Betulkah WM Cybersniper bukan Songkok Putih?

Allah juga merakamkan sejarah Songkok Putih menipu dalam identiti. Songkok Putih dulu kononnya telah meletak jawatan. Diumumkan. Dan sebenarnya Songkok Putih hanya dummy. WM tetap Songkok Putih walau nickname berbeza. Erm.. dasyat politiking PAS Terengganu.

Gua takda hal langsung dia jadi WM atau jadi PJ Terengganu. Seperti mana gua takda hal idea UG. Tapi yang jadi masalah ialah apabila orang ELITE MENIPU. Gua mendakwa, nilai maruah intelek gua berbeza dengan lu orang.

Rujukan Sejarah : Pengganti kepada Songkok Putih adalah Songkok Putih juga.

Ingat! Allah tidak mentakdirkan sesuatu itu dengan sia-sia. Sejarah ini terus merakamkan peristiwa jin dan manusia dengan sebab yang bukan sia-sia.

Serong link blog AdukaTaruna.

Dasyatnya politiking PAS Terengganu ni sampai tahap lebih advance dari Rusia. Mentang2la Rusila dengan Rusia hampir2 sama bunyi. Gua tak tipu. Allah menyaksikan dakwaan gua.

TKO menyerongkan link blog gua kepada 1 blog dummy. Siapa yang buat blog adukateruna tu? Takan gua buat plak. So, siapa yang dummy? Takan gua yang buat pulak. Macamana orang yang dummy boleh jumpa ada 1 blog adukateruna wujud? Politiking jakun, kan? Skang lu dapat rasai situasi manusia abad makan orang tak apabila gua ingin bertanya soalan kepada Hadi Awang ni Rusila tempoh lalu?


Rujukan sejarah : TKO tipu link adukataruna kepada satu blog yang diwujudkan bernama adukateruna.

Ingat! Allah tidak mentakdirkan sesuatu itu dengan sia-sia. Sejarah ini terus merakamkan peristiwa jin dan manusia dengan sebab yang bukan sia-sia. Mengapa Allah tidak gerakkan hati mereka membuang sahaja link tersebut, sebaliknya Allah mentakdirkan berlaku tipu link dan wujud blog sabotaj?

Lebih bonus Allah mentakdirkan Utusan Malaysia membuat perkara yang sama. Gua bersaksi dengan setiap liang keringat gua, bahawanya tiada tuhan selain Lu, Ya Allah.

Rujukan Sejarah : Utusan tiru TKO.

Kenyataan dari orang dalam TKO.

Rakaman sejarah ini gua faham jika lu orang tolak. Sebab gua sembunyikan perawi dan butiran tertentu. Satu ketika dulu, seorang berpengaruh dalam PAS Terengganu pernah menghampiri gua. Dia menceritakan sedikit sebanyak gambaran apa yang berlaku dalam perjuangan PAS Terengganu dan sedikit  sahaja latar belakang TKO dan Songkok Putih.

"Dia mempunyai beberapa rekod masalah." Katanya separuh termenung.No comments: