Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Jan 12, 2010

Cabar Songkok Putih bersumpah kes lain plak.

Oleh : AdukaTaruna

Produk Hadi.... produk Hadi. Lawak sungguh. Kalau bohong pun ada sunat, mesti ada kaedah fiqh yang membolehkan matlamat menghalalkan cara.

Terima kasihlah zargus yang mendedahkan perkara nih. Dengan ini, untuk kes lain plak, pada Selasa 11 malam, 12 Januari 2010; gua CABAR Songkok Putih bersumpah bahawa TKO tidak ada kaitan dengan perbuatan khianat, terkutuk dan kebudak-budakan ini.



1. Klik kat link AdukaTaruna di bahagian bawah muka depan TKO.




2. Anda akan di bawa ke blog adukateruna. Siap registerkan satu blog untuk samaran ma. Hahaha.

3. So, Songkok Putih. Berani bersumpah tak? Kalau yang ini pun bukan TKO buat, khianat ID gua ingat Hadi buat secara kharamah kot.

Hadoii yaiii... Lu buang jer la link tu, kan senang. Macam budak2 la mamat Terengganu nih.  Tak terfikir langsung gua..

33 comments:

lelaki_ini said...

Songkok Putih & team admin TKO.. lu org macam haram la. X t'fikir gua lu org akan b'tindak sampai camtu skali. Tu baru b'beza pendapat. Tu baru jadi pembangkang. Kalau lu org memerintah, ISA jadi halal balik utk pembangkang kot.

Gua makin faham kenapa kerajaan PAS T'ganu cuma b'tahan 5 tahun je, kenapa T'ganu ketinggalan dari gelombang rakyat 2008.

Bayangkan dah 2010, tahap pemikiran & tindakan masih kebudak2an camni, apatah lagi masa mula dapat kuasa 10 tahun dulu?

Songkok Putih, dlm TKO lu m'canang yg lu t'buka. Nak t'kentut gua dengar.. Haha.

Penembak Babi said...

bongok punya n3...

bhai...sp dah sound dulu, kalu ada masalah link...sila report kat dia...

ni, ape keha yang suruh bersumpah nih...??? nampak lu yang cam bebudak...lu pun nak jadi cam sepul bapuk tuh jugak ker?? sikit-sikit bersumpah....apa daaaaa..!

Kalu cam tuh, mahadir (cehedet) pun boleh suh SP bersumpah jugak...pasal blog dia pun link salah...huhuhuh

dan lelain jugak..banyak lagi...

wa rase SP pun takse mase nak layan lu...laaa...


Zzzzzzzzz.....whaaaar....ngantuk wa...

bontot hitam al-juburi said...

ngantok gi tido la babi..Hadi lupa kunci kandang lagi ke..sekor babi dah terlepas dah ni....oii Bakar ciikkk..!!

Penembak Babi said...

dan itulah tahap pemikiran pengikut aduka...

wa mampu tersenyum...huhuhu

Anonymous said...

penembak babi tido dgn babi ler hari2.

dah termakan babi bela sp

dah terhempap babi wa tunggu lu mati

Anonymous said...

bukan adukteruna je la, malaysiaweves ada jugak

Penembak Babi said...

dan lagi....hehehehhe

grandpa said...

nanti lu tgk sp jawab stail macho... pelbagai alasan...

dan penembak babi sokong...

Anonymous said...

wa percaya penembak babi ni sebenarnya minat kat aduka. tapi malu

Penembak Babi said...

hehehehee...

yup, anon....wa order dah jersi no.9 berlogo pas reform...lu bila lagi...whar5

Penembak Babi said...

granpa...
lantak granpa dia laa nak jawab camne...lu ape sibuk???

nah, amek ni wa bagi sposen..main jejauh...huhuhu

Anonymous said...

-team TKO, lu org wat web kunun2 trbuka la, mcm2 fikrah bole msuk, tepek mcm2 web or blog utk mnunjukkan yg korang nie hebat, bole dilayari oleh brbagai gulungan, tp bile lu org rase yg web2 or blog2 trtentu dah mula femes n ade pgaruh, time tue la mcm2 cara korang wat..salah satu mcm nie la..

-penembak babi, wa rase elok lu berentikan je la tabiat tembak babi tue, lu nk wat niaga ker?, ke lu nk wat diner utk dri lu?, babi tue x brdosa pun, elok lu tmbak mnusia2 yg hipokrit, yg khianat, yg mngunakan mtlamat utk mghalalkn cara..utk link pemimpin agung lu (mahadey), wat prmulaan mmg bole, pastu disengajakan tak bole..alasan?..lu pkirkan sndri!!..TKO!,open minded?..ermmm..kite tgk penyu telor la!!..

-p/s:wa rase nie sume ade kaitan ngan virus yg slalu serang TKO..bkn H1N1 tau..virus kmputer punye..heheheh..

-zargus-

Anonymous said...

-team TKO, lu org wat web kunun2 trbuka la, mcm2 fikrah bole msuk, tepek mcm2 web or blog utk mnunjukkan yg korang nie hebat, bole dilayari oleh brbagai gulungan, tp bile lu org rase yg web2 or blog2 trtentu dah mula femes n ade pgaruh, time tue la mcm2 cara korang wat..salah satu mcm nie la..

-penembak babi, wa rase elok lu berentikan je la tabiat tembak babi tue, lu nk wat niaga ker?, ke lu nk wat diner utk dri lu?, babi tue x brdosa pun, elok lu tmbak mnusia2 yg hipokrit, yg khianat, yg mngunakan mtlamat utk mghalalkn cara..utk link pemimpin agung lu (mahadey), wat prmulaan mmg bole, pastu disengajakan tak bole..alasan?..lu pkirkan sndri!!..TKO!,open minded?..ermmm..kite tgk penyu telor la!!..

-p/s:wa rase nie sume ade kaitan ngan virus yg slalu serang TKO..bkn H1N1 tau..virus kmputer punye..heheheh..

-zargus-

Taliban said...

wa cuba cari TKO version lama.yg wa jumpa TKOv7.

tgk kat senarai blogger tu,nama "Aduka Taruna" mmg ada kat senarai blog tu.

tapi link refer betul ke blog lu ni.TKOv10 ni je yg refer "Aduka Taruna" ke blog sampah.maksudnya org yg tak puas hati dgn lu ni org yg ada kuasa mengedit kat TKO.

http://www.tranungkite.net/v7/index2.php

Penembak Babi (ori) said...

Boarshooter a.k.a Babi Fakap said:

"wa kenal aduka dari tko lagi..."

apa bukti lu? kalau setakat dakwa dakwi macam tu, nenek kpd abah lu pun boleh cakap gitu..kah kah kah...

p/s: sejak ramai ngaku dr TKO akhir2 ni, makin ramai gak pencacai yg menumpang nama TKO, kengkonon org lama la, supaya komen nampak macam bagus, contohnya si babi sekor ni...kah kah.....

"Lu tengok, mana ada komen wa yang duka jawab. Lari macam lipas pondan...hujah di jawab hujah kunun.."

macai..tengok cermin la... lu tu babi pondan..bacul takde telor macam Hadi... gua nak tanya, mana soalan2 gua yg lu jawab? hingga hari ni 6 soalan gua tak pernah lu jawab..mana hujah lu? apa alasan lu? lu maki org lu sedar tak lu macam mana? bodoh punya babi!

"sejibik macam bebudak hancai, masih pakai cawat..tak reti berhujah....berebut aiskrim, bila tak dapat...kata bapak ko kawin dua, bapak ko melayu kurang protein...mak ko kawin 5.....stendet beb...melayu lahnat...!"

tahniah la sebab sudi menceritakan perihal karektor diri lu utk bacaan jutaan mata ni.. macai, maki sambil tengok cermin ke? KAH KAH KAH....

"wa berani jamin, blog nih satu hari nanti berkubur jugak.."

WAAARRRGHHHH....
KAH KAH KAH...
KAH KAH KAAAHHHH.....

macai..meleleh air mata gua gelak bhai... gua rasa yg akan terkubur ialah blog sampah masyarakat lu tu. langsung takde value, takde input, takde pape benefit..penuh dgn sampah sarap, maki hamun penuh emosi, dan paling penting ada gambar ATOK BABI keletihan baru lepas mengawan...kah kah....

gua tau bhai..lu tangkap ATOK BABI tu sebab nak kerat awang dia kan? nak rebus nak minum air dia kan? macai..petua tu karut la..takkan dapat membesarkan awang saiz 'S' lu tu..percayalah. dan nasihat gua, batalkan je niat lu utk beli robot sex tu..baik lu bayar fidyah puasa2 yg lu sengaja tinggalkan dulu..
kah kah kah.......

"mamak hilang akal yang baru balik tengok filem blue.."

gua dah kata lu ni memang kaki blue dan kaki lancap...sebab tu lu expert bab 3gp lucah ni..gua nasihat lu tinggalkan benda maksiat tu...awang kecik tak puas la bhai..kah kah kah.....

"wa kesian kat orang baik cam uma, xenan, cikgulyn, bumblebee yang tersesat dek duka punya citer tamil tuh.."

lu tak payah kesian la bhai..diorang tu bukan bebudak lagi.. semua dah berbulu dah..dah boleh berfikir dgn rasional dan menilai... lu sorang je yg masih kebudak2an...dah la rembat nick gua, nick zargus pun lu pergunakan, sebijik macam SP..SP tu bapak lu ke? like father like son..kah kah kah....

baik lu kesiankan diri lu...org dah maju ke depan bersaing dgn bangsa lain, lu masih tercongok mengharap subsidi dan belas ihsan utk terus hidup..org lain masa depan di tangan mereka, tp lu masa depan di tangan org lain...hidup bergantung kpd org..bila org dah takde, lu beralih ke babi pulak...berubah lah oiii..... kah kah kah....

Anonymous said...

gua dah cakap, SP memang sial...

dulu masa gua MOD, sesape yg buka thread utk berniaga je kompem kena lock.
nak publisiti free ye..sewa iklan la.....

tp lu org tengok TKO pagi ni..
ada thread jual tudung pulak dah..
hingga saat ini, thread tu dah 9 jam beroperasi dan dah ada 22 komen....
tempoh hari ada thread jual kopi..
padahal larangan biz melalui forum dah jelas bhai....
patutnya kuatkuasakan sepenuhnya tanpa pilih kasih..

tapi bila ada thread yg tak selari dgn pale otak SP, mampos kena lock...

lelaki_ini, hari ni mereka pembangkang, esok pun akan kekal pembangkang kalau mentaliti dan sikap masih jakun...
Sarawak tumbang ke Pakatan pun, Ganu masih gitu jugak bhai.....

-penembak burung unta-

kepunden said...

Gua rase ler lu (penembakbabi-ori) terlebih emosi la..
Relek aaa....
Klu dh tau kat sini tempat maki hamum lu dok masuk pasai pa...
Ade orang pakse lu masuk sini ke bhai..?
Lu pon same bingai ngan puak2 ug lu..

Anonymous said...

-penembak babi (ori),bgusla lu serang penembak babi, mcm bagus plak die, ntah2 nie kpt shiqaqi yg kununnye g oversea tu kot, persepsi wa la.. mau kna sawan babi mamat nie..hehehe..

-penembak burung unta, bkn stakat tue jer, mlah artikel yg dihntar ke TKO x dibnarkan ltak nama blog tuan punye artikel..x ke mcm cib tue..artikel yg brmutu,yg ade value TKO amik,tnpa ape2 byaran, bile nk promote blog dlm artikel yg dihntar, x dibenarkn plak,lngsung xde win2 situation..

-kat sni, wa nk cdangkan kat AT,Xenan, Bumblebee,n sekutu2 AT, elok lu org pkirkan utk wat web yg mcm TKO, tp yg btul2 indie,ade ruang debat, ruang artikel, iklan, dll..tnpa dipengaruhi mana2 pihak..tp lbih praktikal jika dilaksanakan bile blog nie dah cpai 1 juta hit or pengunjung dan projek lnggar hadi dilaksanakan dgn jayanya..hehehe..

-p/s: wa ingat t-shirt reform tue elok dijual pd hrga RM 30 - RM 35 siap pos..hehehe..

-zargus-

Anonymous said...

oiii bila lagi lu orang nak bergaduh.... bertumbuk la.... asyik dok begaduh mulut jer..... cam citer industan plak.... bila jahat acu pistol kat hero bukan nak shoot terus.... dok brokbrek brokbrek.... last² hero tepis tangan tu..... hadoih boring la...... cepat la bertumbuk....

-abanghensem

Jumayatara said...

Aku sokong Penempak babi.....hang memang direct .

abang botak said...

mentaliti penganut Pas yang terlalu ghairah dan poyo bila mendapat kuasa.

Biasa lerr...


~ngee~

kontol said...

aku pulak sokong Penembak Babi Ori..lu memang direct...kaw kaw beb..

CgLyn said...

abang botak, bukan penganut PAS tapi penganut Hadi.

CgLyn said...

Ambe pun sokong PB ori. Hapuskan cetak rompak!

maLin said...

alaahh..entah2 Penembak Babi dengan Penembak Babi-ori tu org yg sama..saje berlakon macam debat sebab nak cari publisiti murahan dlm blog ntah ape2 ni...tak berbaloi dik oii.....

yg nkorang semua ni kena main aje la...malas nak layan komen yg tak membina.....

Anonymous said...

hoi..korang kutuk sama korang, yg untungnya SP la..selamat dr kutukan..padahal entri ni utk maki dia..hahahaha

~KOPI JANDA

Penembak Babi said...

heheheha..

wa geli geleman dengan telatah budak yang suka gelak KAH-KAH-KAH, macam pondan siam..siot!

nak hentam wa punya komen, tapi hentam separuh-separuh...lelain tak berjawab, asyik-asyik duk citer yang wa copy dia punya nick...apa daaa!

Dahlah komen wa tak amek penuh, lepas tu merapu macam owang hilang akal...dasyat..dasyat..pengikut aduka nih...ni dah tahap ayahpin dah nih...huhuhuhu

hebat wo!

-boarshooter-

CgLyn said...

boarshooter, kenapa tak guna nama boarshooter je. Nanti ambe boleh panggil nama singkatan BOS. x baik guna nama orang lain. kecik ati kawan tu.

pemerhati said...

apa la TKO ni..
buat malu PAS je perangai gini..
untuk pengetahuan, bukan blog aduka je yg disabotaj, blog tulang besi pun sama. link sebenar - malaysiawaves ditukar jadi "malaysiaweves"..
tapi tadi aku cek balik, dah ok cuma blog duka ni je yg tak ok lagi. Stil adukateruna pergi ke blog poem lak..
pada hemat aku, sengaja admin perbetulkan link tulang besi tu utk x menampakkan unsur2 sabotaj tapi hanyalah kesilapan teknikal la konon2nya..
tulang besi dgn aduka ni kan ke dah boleh dikatogerikan musuh TKO, so memang tak senonoh la keja org yg membuat menda2 ni..
SGT2 MEMALUKAN!!!
So Songkok Putih, memang layak sangat la memberikan penjelasan yang telus...

Shannaro said...

apa punya teruk. baik buang terus link mangkuk aduka dr TKO dr lu bikin malu produk pas tganu. kalo wa nak kenakan aduka, wa x buat cara budak sekolah mcm lu sngkok putih. lu webmaster, mesti bikin cara lg bagus. wa ada cara klu nak buat org buka blog duka x nampak apa2. tp x best la buat mcm tu. demokrasi kepala otak lu la kalu halang mangkuk aduka ni...wakakaka....

Penembak Babi (ori) said...

kah kah kah...

gua dah boleh agak dah jawapan Boarshooter a.k.a Babi Fakap...jawapan standard babi tua..

dr dulu sampai skrg itu aje la modal lu..pondan siam la, pengikut Aduka la..sibuk pertikaikan cara gua gelak, 6 soalan gua tak jawab jugak..telor lu tercicir kat kandang kot, terselit kat pintu pagar..kah kah kah.....

bagus, baru skrg lu nak mengaku yg lu ciplak nick gua? takde kote punya babi...kah kah kah.....

Anonymous said...

thread jual tudung masih wujud di TKO, dah 2 hari bhai....
sementara artikel tentang kes pembunuhan kejam di Gemencheh dah dilulusterbit 2X...

satu dgn tajuk:

Misteri Pembunuhan Kejam Ibu Saudara Rosmah
lulusterbit oleh Abujihad pd 12.1.10

satu lagi dgn tajuk:

Misteri Pembunuhan Kejam di Batang Rokan, Gemencheh NS
lulusterbit oleh SP pd 13.1.10

menariknya..dua2 artikel tu isinya sama! sebijik copy paste..tp boleh lulus?!
artikel / thread tak sekepala Pas Ganu mampos kena reject/lock...

tahap kualiti kepimpinan Pas Ganu??
1. buat kerja tak cermat
2. tak demokratik

hasil??
2004 lingkup kerajaan Pas Ganu...

-penembak burung unta-

Unknown said...

餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 關島蜜月 花蓮民宿 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 水晶 長灘島 長灘島旅遊 長灘島景點 長灘島機加酒 長灘島必買 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體