Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Jan 5, 2011

Update 3 : Projek Langgar Hadi 7 Januari 2011.

Langgar Hadi : Mohon Pengesahan Songkok Putih.


Oleh : AdukaTaruna

Rujukan :

http://batuapi-firestone.blogspot.com/2011/01/projek-langgar-hadi-jumaat-7-januari.html#comments

Quote:
Setelah mendapat kerjasama yang erat daripada webmaster Songkok Putih, yang juga bersetuju membiayai kehadiran Aduka Taruna dan rombongannya. Oleh kerana Aduka Taruna tiada kemampuan nak membeli kamera video, Terengganukini sepakat telah bersetuju untuk menghadiahkannya sebuat kamera video Sony versi terkini.


Merujuk kepada perkara di atas, saya, AdukaTaruna ingin meminta pengesahan dari saudara Songkok Putih dan pihak Terengganukini.

Sekiranya benar, walaupun dakwaannya mengatakan saya telah membuat persetujuan bersama adalah dusta, tetapi saya sahut dan bersedia hadir ke Rusila berdepan dengan Tuan Guru Hadi Awang pada 7 Januari ini.

Saya berharap pihak Songkok Putih dan pihak Terenggnukini dapat memberi pengesahan dan butirannya kepada saya secepat mungkin. Ini adalah esok adalah hari di mana saya perlu menguruskan kekosongan jadual kerja saya pada 7 Januari.

Saya juga menghantar surat ini kepada Songkok Putih dan pentadbiran Terengganukini melalui email. Dan akan dikemukakan 'print screen' nya di blog saya, kemudiannya.

Sebarang maklum balas dari pihak tuan saya ucapkan terima kasih.

AdukaTaruna.


Update.






 Update 2.


Alhamdulillah. Gua menerima pengesahan Songkok Putih. Kini tinggal pengesahan dari Terengganukini pula. Skang ni gua akan ke pejabat tempat kerja gua, bagi merombak jadual untuk 7 Januari ini.


 Dan ini pula email balas gua kepada Songkok Putih.





Doakan gua, geng. Gua nak ke pejabat tempat kerja dan cari kereta sewa. Jika hasrat lama gua ini dizinkan Allah untuk sekali lagi ini, tanamlah dalam hati, bahawa, kita tidak melanggar Hadi kerana akhlaknya. Tetapi kerana Islamic State.


Wallahualam.

Update 3.

Setakat ni, gua masih tak dapat kemudahan handycam seperti mana yang dijanjikan. Namun, gua tetap rombak jadual kerja. Bagi memberi laluan pada 7 Januari. Esok, gua try adjust pinjam kat memana. Kamera henset, tak bleh bro..





Takut kerana salah.


Wallahualam.

7 comments:

Mujahidah Solehah said...

Salam , nk guna pe ek nk pi langgar Tok Guru nih...

Manjungmari said...

Aduka,,,

Gua rasa lu akan kena tipu lagi la... mana berani di orang tu semua, mereka hanya berani dalam alam cyber sahaja.., kat alam nyata kaku.....

Lokman Lazim said...

Bro,satu je aku mintak.Lu n all yg seangkatan jgn layan sipondan "batu api".Rugi lu,malaysia waves nak layan blogger yg sorok muka tp lancang kutuk sna-sini.Dia duk hujah dgn ayat2 dan nas tp dia lupa yg nabi jg tulis nama masa htr surat.

AdukaTaruna said...

Tq atas nasihat bro.

Gua pun tak berapa yakin Batu Api berani debat dengan gua. Dan gua tak peduli pun kalau 30 Jan ni dia tak datang.

Cuma tawaran untuk berdepan dengan Hadi sukar ditolak. Apa2 pun, doakan gua, bro.

ryzam said...

yang maner satu 7Jan ke 30Jan

Contact Information said...

langgar bukan untuk kasi mati
langgar demi utk islam dalam
berhadapan dgn perspesi realiti yg perlu untuk golongan islam takluki dalam mission impossible membawa Malaysia kepada system agamaNYA.

apa yang perlu dikorbankan utk misi ni.. wajib dikorbankan.^_^

Contact Information said...

cume advice wa pada AT,
kalau niat menyahut cabaran bukan kerana Allah dan rasulNYA.
kerana ego..
kerana sombong
kerana awek tgganu...
kerana tercabar
kerana ingin menunjuk diri hebat
kerana bede yg lain dari Allah dan RasulNYA.
maka elok kiranya dibatalkan myahut cabaran tu.
Tu lah yg lebih Baik.

Tp klu asas niat bersih lg suci dlm debu,
memang kerana Allah dan RasulNYA.
wa doakan lu berjaya
dan sentiasa dalam rahmat dan berkat dariNYA.Allahuakhbar.

bab kata pepatah lah.
"biarlah kalah
asalkan ISLAM menang"^_^