Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Dec 29, 2010

Pertemuan UG : Hadirnya TGNA diperdaya atau sebagai Fire Wall?

Oleh : AdukaTaruna

Gua dah lama tabik dengan master mind yang duduk di belakang era Najib. Gua pernah tulis tentang master mind itu lama dulu. Masa tu mana gua tahu Najib guna Israel APCO. First time gua tahu pasal APCO ialah apabila diberitahu MSK.

Sekarang ni, lu boleh tengok bagaimana hasil kerja APCO memulihkan kenyakinan spesis bodoh kepada boneka Birtish semula. Ada sekor ulama pukimak menipu apabila mengatakan UG bersama semua party, hanya semasa zaman Paklah. Padahal, sejarah timeline membuktikan penipuan tersebut. UG juga ditawar ketika Najib bersama APCO Israel. Gua tak nak ulas banyak. Gua nak tanya ulama pukimak tersebut sendiri, dan ulama pukimak tersebut ulang semula penipuan itu depan gua, dan gua sembelih dengan tangan gua sendiri. Kalau Allah izinkanlah.

Kini gerakan master mind Najib berjaya menyusup ke dalam PAS. Ulama PAS bersetuju dengan senarai dalil, walaupun kemampuan otak ulama Melayu dalam mentafsirkan dalil adalah saiz otak darap peratus teroka. Padahal otak Zionis lebih hebat dan berevolusi lama dari itu. Mereka lebih faham Islam dan kitab2 dari ulama Melayu. Mereka mengambil kesempatan dari kelemahan ulama Melayu dalam mentafsirkan dalil yang sama.

Melalui maklumat samar-samar MSO, satu penulis yang pro team UG; Penarik Beca bertanya 8 soalan di sini. Soalan pokok Penarik Beca ialah adakah TGNA diperdaya? Dengan maklumat yang masih mentah ini, gua juga ingin bertanya, adakah TGNA diperdaya ataupun TGNA terpaksa hadir untuk menjadi Fire Wall? Jika tafsiran kepada maklumat samar MSO itu benar, hadir sahaja sudah berisiko diperdaya APCO. Diperdaya satu tajuk, mengelirukan pengundi satu lagi tajuk penting.

Tetapi risko tajuk diperdaya dan tajuk mengelirukan pengundi lebih tinggi peratusnya jika tiada jenama TGNA di dalam pertemuan tersebut. Di sini, wujud satu peperangan catur di antara APCO dan kem Kelantan. Jika benar berlaku peperangan catur di antara APCO Israel dengan kem Kelantan, maka, tidak hairanlah gua kenapa TGNA awal2 lagi mengeluarkan kenyataan pemilihan PAS tetap berlaku, sebelum pemimpin utama PAS lain mengeluarkan kenyataan pemilihan PAS mungkin ditangguhkan selepas UMNO dan DAP juga menangguhkan.

Wallahualam.

4 comments:

zargus2702 said...

-ulama melayu bole kena tipu ngan APCO?, lu jgn wat pencari sorga hangin satu badan bai..

SearchForHeaven said...

haha.. kesian kat lu orang ni.. hehe.

lu orang nak tarik perhatian UMNO kaa??
itu UMNO.. nanti kasi upah bagi UP ini isu maaa... wakaka

wa relax maa... sengih jer laa.. wakaka

Reformis Jalanan said...

KEBABIAN GENG-GENG PERPADUANG INI BERMULA SEKALI LAGI...

Contact Information said...

klu tarak betul, elok dinafikan
ASAP...
klu betul
sila jelaskan..
cume jgn kencing..
klu kantoi payah nanti...

klu terkencing
mungkin leh dimaapkan kot.^_^