Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Feb 7, 2010

TKO : Presiden PAS mendahului masa!


Aduss..... intelek tahap gini pun ado ma.. senyum jer la gua.. Ini bukti masih jauh kualiti PAS untuk menggantikan UMNO. Geng.. lu orang faham tak, apa beza muzakarah TGNA dengan muzakarah gelap, rahsia, tak mengaku, ugut nak saman; bila kantoi usung segala hadis dan Al-Quran?

Geng.. lu orang faham tak, apa beza muzakarah TGNA-Annuar Musa di khalayak stadium pasal bola dengan umum idea UG, lari ke luar negara, biarkan keliruan rakyat bertukar kepada fitnah, dakwa PKR dan DAP dah setuju, tapi PKR dan DAP cakap Hadi tipu, muncul tarik UG selepas orang2 kanan tumbang pada pemilihan PAS, umum balik UG dalam sidang media ketika muktamar selepas Nasha menang besar, tutup balik bila rakyat bukan PAS mengamuk, umum balik, tutup balik, umum balik, pintu tutup rapat.

Adus.... gile jauh tahap intelek. Hadi tegak berdasarkan intelek sebegini rendah ma.

18 comments:

pendekar laut said...

Tok guru ajk muzakarah hy utk 2 isu. 1. kenapa UMNO tknk terima perjuangan Islam. 2. Di manakah silapnya perjuangan Islam yg di bawa oleh PAS. Tu je. Tkde pn dok ckp psl nk UG. Media aje yg dok spin. Najib plak sengih2 dok sngka tok guru ckp psl UG. Ape py bengap ssh nk phm mksd tok guru tu. Pastu geng2 UG suma dok bersorak coz ckp TGNA ckp soal UG. Bongok giler.

TGNA ajk muzakarah psl Islam, Hadi n the gang ajk muzakarah psl UG. Jauh bezanya wahai geng2 UG yg sgt menyampah.

AbgTuah said...

hangat..nik ajis dan kelate ado hok nikmate royalte..

http://abangtuah.blogspot.com/2010/02/penulis-mengaku-nik-ajis-memong-ado-hok.html

art said...

as salam...

Kapada sahabat muslim sekalian. Saya menjemput saudara ke blog ni..


http://abu-syafiq.blogspot.com/

PondokDungunTerengganu said...

Maghi lah berjalang di Blog PondokDungunTgganu. Walaupong isu lame tapi kire ok jugok.

PondokDungunTgganu

Ketua Polis said...

kahkahkah...silap tu bro...nampaknya TGNA sudah ada keterbukaan hatiuntuk mengislamkan umno yang selama ni hanyut di doktrin oleh pemimpinnya sendiri

Ketua Polis said...

link kan blog gua bro tq

1nama said...

Jadi tempat promosi blog pulak.

AT sihat? Isteri dan mentua ok. Apa perkembangan baru projek langgar hadi?

uncangmas said...

Memang Bangkai....
Kenapa tutup Shoutbox....
Bangkai bernyawa betul....

dusunraja said...

Pergi Jahanam Umno,
Umno Celako,

Lepas itu ajak dudk semeja? begitu ke tahap fikir lu. bhai lu ingat itu bahan mentah baik ke? Ini Imu Allah ke?

lu Fikir gwa fikir , lu lontar dulu kaw-kaw sama umno, lepas tu lu dia bincang ke muzakarah ke muqobalah ke, dalam gelap ke dalam cerah ke, dalam kelambu ke....dulu lu ketiak dia hangittttttt....sekarang lu panggil mau cium itu ketika ko?????

musalman said...

Tak lah...TGNA nak duit royalti jer. Muzakarah tu utk blackmail UMNO. Bypass kerajaan negeri kami akan buruk2kan UMNO.
Bila UMNO sahut...UMNO kalah dalam muzakarah...UMNO nampak buruk. Bila UMNO tolak muzakarah...pun UMNO nampak takut2 dan buruk.
So kalau nak selamat...duduk berbincang dgn kerajaan negeri pasal royalti dan isu muzakarah akan hilang.

IrfAn al-KeiLani said...

ni mentaliti tahap sampah je..hehe
toj guru cakap lain, dorg absorb lain...
gua pun da png...

cheers :)

abanghensem said...

wa pun heran la ngan sikap jumub kebanyakna ahli PAS ni..... perkara camni pun boleh tak paham.... tapi wa msuykil skit..... bila jer timbul isu nak berbincang ngan UMNo... cepat jer presiden PAS buat sidang akhbar.... sedangkan banyak isu n masalh aPakatan sekarnag .... apasal presiden POAS diam membisu???.... tengok isu di Penang... takde pun presiden PAS buat apa² kenyataan atau press statement.... atau wa terlepas pandang....

abanghensem said...

hahahaha...banyak tol typing mistake wa... pandai² la lu orang baca....

Junior Ranau said...

pas sememangnya hipokrit.UMNO sambut baik cadangan beberapa pemimpin pas utk berbincang tentang kepentingan ISLAM,tetapi ditolak mentah-mentah oleh tok aziz!.sekarang di kata UMNO tekan pas.bilamasa tok aziz?.UMNO buat kerja untuk agama,bangsa dan negara.pas pula sibuk kafirkan orang dan ceramah burukkan orang lain.tak payah la nak alim kucing!.

ibnu marzuki al firdaus said...

sori guys x komen. aku br je blk dr pd lg. aku msh ingat ada mnh mt gara2 lari psl tkt kena tngkp khlwt. ini smua sbb bahiyah & zawawi celaka yg bertopengkan manusia tuh smpi org lbh gmr berzina drpd nkh... hbs lah para gds hlng slpt secara hrm sempena valentine! mau tmbh pendptn, sila jd agen khwn d thailand asap, ada brani?

ibnu marzuki al firdaus said...

BACA2 LAH SURAH/AYAT/DOA SEMASA MEMANDU. ADA SETAN @ CEPLOS DOK TUTUP MATA HAMPA SEMUA!

SEBAB PELIK, PEMANDU LANGGAR LORI DI LORONG TERKIRI SEKALI PADAHAL ADA 2 SITE LAGI BOLEH KITA RACING!

ibnu marzuki al firdaus said...

aduka taruna x de org buat lprn pdrm psl hina aishah pun mcm link biru ini...

amir said...

dalam tko banyak pembela hadi...hehehe...