Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Jan 1, 2010

Perkembangan Projek Langgar Hadi.



Oleh : AdukaTaruna

1. Gua ada kes mahkamah pada 30 Jan. So, bermakna, tarikh tersebut haruslah selepas 30 Jan sehingga sebulan sebelum World Cup.

2. Gua dah dapat ID gua AdukaTaruna5. Ari tu gua try log in web tu tulis password incorrect. Pelik gua. Gua rasa, gua salah tekan paswot la ari tuh. Ngeee.....

3. So, gua akan buat thread promosi penjualan T-shirt pada forum TKO kategori Borak Niaga. Moga2 tidak dipadam. Sekaligus bertentangan dengan sokongan Songkok Putih.

4. Selepas selesai penjualan T-Shirt, gua akan ajukan permohonan rasmi kepada Songkok Putih untuk mengadakan pertemuan dengan Hadi. Lampirannya akan kami awamkan.

5. Kemudian Songkok Putih akan memberi tarikh kepada kami. Kami menghormati dan memahami Hadi jauh lebih sibuk dan penting. Jadi, biarlah Hadi yang berikan tarikh di mana dia lapang dan bersedia. So, situasinya kami menunggu tarikh Hadi.

6. Bila kami dapat tarikh dari Songkok Putih secara rasmi, maka kami akan ajukan kepada Terengganukini, C++, Dugong, PerakExpress, Topeng Perak, etc bagi bantuan-bantuan tertentu. Segala perbelanjaan akan diawamkan.

7. Kemudian kami akan buka permohonan krew. Tempat memang terhad la. Gua akan pilih krew yang kurang hensem dari gua supaya kehenseman gua tidak terjejas. Ini kriteria utama.

8. Sebijik rumah kat area rumah gua sudah dikenal pasti bagi port lu orang semua. Lu semua kena turun Seremban la. Then gua jemput lu ke rumah pot. Kita bertolak dari Seremban. Sewa van kot. Kalau kete kat bawah ni jemput kita lagi syok beb. Mesti Jibam, pendekar laut, zargus, kopi janda, joe penang, etc dengki punyalah.



9. Taklimat khas n sulit akan diberikan kepada krew yang terbentuk nanti. Insyaallah.

6 comments:

Anonymous said...

aku tak heran la dgn keta tu..takat no plat je mahal.
hasil jualan kopi Janda, aku baru je rembat sebijik Naza Forte baru2 ni.
korang jgn dengki lak..haha.....

~KOPI JANDA

MaLin-0ri said...

alamaK rasaa berdebarnya blogger celaka n da geng nak g langgar hadi, bukan apa takut-takut terlanggar kerbao ko lombu ko kek tongah jln nayee je kerbao tak menguek lai apo kono eehjang huhuhu

Anonymous said...

aiseh

lu reject gua sebab gua hensem dari lu ke aduka?

lecehh la lu

jibam

Fansuri said...

Jual tshit dulu baru nak confirm tarikh? duit dah tibai projek langgar terlanggar korbou...ini celaka blog...celaka...celaka...celaka

joostspring said...

Hadiah tahun baru 2010 dari PAS kpd agama kristian di malaysia bersesuian dgn slogan PAS FOR ALL..

Perkataan ALLAH dibenarkan digunakan untuk majalah katolik herald…

Bravo dan sekalung tahniah kpd pas kerana benar2 dapat mengaplikasikan slogan PAS FOR ALL

Dlm kamus dewan skrg, ALLAH bermaksud Tuhan Yang Esa..

Nampak gaya kamus dewan kena revise blk maksud ALLAH.

Perkataan ALLAH tidak pernah ada dlm bible sblm ini dan tahniah sekali lagi kepada PAS kerana telah mencipta satu sejarah baru bagi umat islam dan kristian di malaysia….

Faisal Tehrani ada mengulas mengenai isu ni… tehranifaisal.blogspot.com

Anonymous said...

wa dah packing banyak barang dah ni..... siap khemah, kail, makanan untuk stok sampai setahun pakaian anak bini wa untuk dipakai setahun.... penuh satu kete ni.... last² lu cakap tak nak orang lebih hensem dari lu ikut sama.... terpaksa la wa batalkan hasrat wa.......


-abanghensem