Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Jan 8, 2010

Bodo nak mampos Ketua Pemuda PAS Bayan Lepas.



Lu tengok la Ketua Pemuda PAS Bayan Lepas nih. Orang demo pasal Islam, dia demo pasal Melayu. Berapa petala langit la dia punya stupid. Orang nak demo, dia nak demo. Tapi atas prinsip apa dia nak demo? Yang cemarkan kalimah takbir jadi takebeer tu siapa? Macam bongok. Skang dengan anehnya nak pertahankan kalimah Allah. Hadoi yai... puak munafik.

  • Jangan benarkan Kristian guna kalimah Allah
  • Mari kita tukar kalimah takbir jadi takebeer
Bodo nak mampos punya Ketua Pemuda PAS Bayan Lepas.

    7 comments:

    Anonymous said...

    itu la nak berpolitik lambat siang, pemimpin2 diatas tu ajo2 je le, buat malu kaum je.

    saye said...

    he he ada bendera 3 warna tu. biasa gua jumpa warna ni dalam rasta club (reggae) je. ataupun kat depan disco tapi kat depan disco ni bouncer dia yang pakai he he

    Brader Cute / Abang Comel said...

    Bendera tiwa warna tuh cam bendera Reggae jer aku tgk!

    Allah tak pernah suruh sapa-sapa bela ALLAH, yg ALLAH suruh ialah "to serve Him", "menurut perintah Tuhan"

    Ini ade ramai Melayu Fakap dok ingat Allah perlukan pembelaan mereka.
    Bodoh Piang, baik lu orang bela ayam la woi ade gak pekdah nyer!

    Anonymous said...

    -budak pekida bgitu obses ngan no.3..bndera pun 3 kaler,kalu pkai cincin pun 3 bji,malah kalu lu pratikan tgn bdak2 nie diorang at least akan pkai 3 bnda kt tgn dirang.. dorang pun dikenali sbg 3 line..malah kalo lu org tgk stiker kt mtor or keta bdak2 nie,agka 3 mti ade..

    -so ape yg wa nk kaitkan ialah,kes kebkran or letupn di gereja bru2 nie, mmg dilakukan oleh bdak2 pekida,sbb 3 gereja trbakar di 3 tmpat yg brlainan..diorang mmg suke tglkan tnda cmgitu..

    -pada pndangan wa la..

    -zargus-

    CgLyn said...

    Betul ke Zargus? Bahaya ni. 3 line bakar 3 gereja. Juzuk 36 bakar 36 gereja. Double 7 bakar 77 gereja. Parah ni.

    Jumayatara said...

    Tak pasal pasal Ketua Pemuda PAS bayan Lepas kena maki. Nak tulis pun takut camna nak langgar Hadi. Bongok 3 line tu Pukida balaci UMNO...

    Hanz_Azdi said...

    wah...ni party kutuk mengutuk sapa ni? 3 line tu bukan Pekida (sah). Depa 3 line tumpang nama Pekida untuk buat kerja kotor (samseng melayu)...& balasi UMNO sama...dah ler mangkuk ada hati nak petahan Islam..konon.. & kalau ada mereka yg terlibat bakar gereja, elok ler depa tu kita potong tangan saja...buat malu Islam saja.

    p/s: spare me...hehehe ///