Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

May 25, 2009

Keputusan Mahkamah Rayuan tepat : UMNO & British.

KUALA LUMPUR 24 Mei - Datuk Seri Najib Tun Razak berkata, keputusan Mahkamah Rayuan yang menetapkan Datuk Dr. Zamry Abdul Kadir sebagai Menteri Besar Perak diterima sebagai berada di landasan yang betul oleh pihak Queen's Counsel dari United Kingdom.

Kata Perdana Menteri, salah seorang ahli Queen's Counsel, Lord Lester yang diminta pandangan perundangan berhubung krisis di negeri itu berpendapat bahawa sistem kehakiman Malaysia berada di landasan yang betul.

"Pendapat oleh Mahkamah Rayuan itu dikongsi oleh pakar undang-undang peringkat antarabangsa seperti seorang Queen's Counsel bernama Lord Lester yang kita telah terima pendapat perundangannya.

"Kalau Queen's Counsel seperti Lord Lester boleh keluarkan pendapat kita berada di atas landasan yang betul seperti mana keputusan Mahkamah Rayuan, janganlah disalah-ertikan atau diberi pandangan negatif terhadap badan kehakiman negara," katanya.

Berita ni gua pasti membuatkan Hasbullapit panas. Malaysia tak merdeka lagi dari British rupanya. Hahaha.

Kepada geng UMNO gua, gentle wa story kat lu ni, betapa bodohnya lu dan mak ayah lu selama ni kena kencing dengan penjajah.

UMNO merdeka melalui pelan British. UMNO adalah boneka British. Merdeka melalui cara British. Iktiraf pekerja asing ketika itu menjadi warganegara. Moyang2 lu adlah genetik bangsat dan harus dikencing kuburnya.

Malayan Union adalah sandiwara bagi menyebabkan genetik tolol ini memeluk UMNO. Parti Islam lain diharamkan. Tiada seekor pun pemimpin UMNO ditangkap memperjuangkan kemerdekaan. Betapa tololnya IQ lu orang sehingga hari ini.

Siyes gua cakap. Walau jodoh itu di tangan Allah, gua akan usaha untuk tidak berkahwin dengan genetik penyokong UMNO. Kerana faham dan sokongnya mereka terhadap UMNO membuktikan level genetik yang akan diwarisi keturunan gua sendiri. Terlalu bodoh untuk ditipu dari lahir hingga ke liang lahat.

Gua nak ubah gen gua sedaya upaya, walau kuasa penentu itu ada pada Allah.


7 comments:

abang botak said...

Cuba lu selidik susur galur family lu..kalau yang mana dah jadi arwah, dan mati masih dalam umno, elok lu kencingkan kubur depa dulu sambil disaksikan mak bapak lu..

lu cuba dulu..

AdukaTaruna said...

Ada byk. Tp belum kencing lagi. GUa baru maki jer. Nanti kalau ada masa, gua kencing la.

Hasbullah Pit said...

AT:

eh, kau dah tak beriman dengan konsep "undi pengundi cina adalah penentu"?

Xenan said...

pergh,

meriah nampak "bakar jambatan".wahah.Jgn "bakar jambatan" over sgt bro..kang jd cam ostad nakhie ngn rais yatim.

Tetambah bab kawen tuh bro.hehehe

zaminc said...

xenan, bab kawen tu yg wa tunggu2 tu... hehe jgn bro urusan jodoh tu di tangan Tuhan, tak pasal2 lu kawen ketua puteri cawangan nanti...

Anonymous said...

Kita tgk jodoh AT dgn sapa...hahaha.. Yg kening bercukur ke, yg rambut karat je, yg tempek foundation 2inchi ke.. Xpun yg kdg2 pakai tdg, kdg2 xpakai tdg..

-org kecil

Anonymous said...

perangai cam iblis.. g la kencing n berak atas mayat mak bapak ko.. cakap mcm org xde iman.. kencing merata2 tul... =))