Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Apr 13, 2009

UMNO Selangor mahu diterajui Najib

KLANG 12 April - Majoriti UMNO Bahagian di Selangor mahu Datuk Seri Najib Tun Razak menjadi Pengerusi Badan Perhubungan UMNO negeri itu bagi menggantikan Tan Sri Muhammad Muhd. Taib yang tewas pada pemilihan baru-baru ini.

Ketua Penerangannya, Datuk Abdul Rahman Palil berkata, Perdana Menteri yang juga presiden parti adalah orang yang paling layak mengetuai UMNO Selangor pada masa ini.

Hahaha.

1. Bodek najib dalam masa yang sama:

2. Taknak Muhammad yang super bodoh tu. Maybe ini suara Khir Toyo nih. Kuang3.


''Bagaimanapun berdasarkan maklumat risikan yang saya peroleh setakat ini, majoriti UMNO Bahagian di negeri ini mahukan Najib menjadi pengerusi kerana beliau lebih arif," kata beliau

Wakakaka. Sampai cakap Najib lebih arif hal ehwal Selangor ni beb. Boleh tahan gak bodoh mamat nih.

Tapi lagi bodoh PKR sebab kasi kerusi mamat bodoh ni menang free. Tak nak minta maaf plak tu kat rakyat Malaysia. Punya la bangsat si Anwar nih. Genetik Melayu beb. Kalau gen Jepun ketua dah mohon maaf dah.

Siapa fanatik Anwar, wa akan kata manusia paling bodoh dalam kelompok IQ penyokong PR. Siyes.




5 comments:

Farhan said...

gua x terasa sbb gua mmg x sokong anwar

Cahaya~ said...

surat ni patut publish kat siswa pelajar je,,
macam idea budak2 baru tingkatan 1 yang sedang dipupuk sayangkan bahasa melayu..
hehe
camana Utusan leh siar? haha

kalau harapkan tv1 tu, memang tak kemana la bangsa nak maju
--> tv1, yg lain pun 2x5

cuba banding cerita yg media barat produce, dengan media Msia produce,
[itupun yang Msia produce banyak ciplak media barat punya idea..]
open dalam media diorang jangan ceta la..
modal isi dan knowledge yang disampaikan pun bagus..
[kalau tgk cara wartawan dia korek maklumat pun kagum oo]

nur balik rumah kalau, takde mood nak layan tv kalau ceta2 melayu..
tengok realiti tv barat jugak yg best,,
ceta diorang yg best antaranya:
- amazing race
- survivor
- How clean is ur house
- Jamie's Olivers cooking show (nigella barker also, and etc)
- Fingertips (utk bebudak)
- Jon and Kate +8
- SuperNanny
- Extreme makeover (house version pun ada, best2)
- uihh, banyak sangat kalau list,


cerita yg barat produce sure ada challenging,
cerita open je, nak masuk kilang dia, nak tengok cara dia berkebun, develop teori fizik guna pakai kat rumah camana, nak menipu camana trick apa guna, nak saiko orang/budak camana..etc2
melayu punya produce?

btw, knowledge diorang byk sangat boleh share kat public, sampai yg disembunyikan tu pun kita(kat sini) tak kisah dan rasa cerita diorang best..
kat msia knowledge tak tercapai lagi, tau kenyangkan perut je

takpe laa, modal artis ada lagi..

err.. panjang lak komen
haha

uma said...

bagus..
mesti geng mat taib x puas ati
maka dgn sendiri...
kita leh cari makan..
cume kene cucuk lebih skit je..haha

bab cucuk
lu x leh bg kat puak ijau..
kene org lain ambil
alih bab cucuk ni..haha

mcm jahat je bunyi nya..haha

Anonymous said...

kau suma lanyak
semua orang pun bodoh
tapi kalau ikut cerita kau tu, anwar bukan bodoh, tapi besar kepala
apa-apalah aduka oi

Cahaya~ said...

ehh, nur silap entri la komen..
huhuhu
hampeh betul