Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Apr 9, 2009

Team futsal dicari.

Oleh : Adukataruna

Ada tonemen futsal la. Usen Benzema, mod TKO bagitau gua. Anjuran PAS. TKO punya team wa tak tau apa khabar. So, sesiapa yang agak2 leh bawak perut, main, wa alu2kan main. Email gua beb. Kalau cukup korum buat team belasahan, kita join la that tonemen. Haha. Ada berani?

Gua adik gua takdo kat rumah skang. Study. Dulu masa dia sekolah lagi, wa selalu buat kerahan tenaga, paksa dia kumpul kengkawan dia buat satu team. Haha. Dapat gak sampai suku akhir dulu. Cuma skang ni, semua adik2 wa dah merantau dah. Payah beb. Kengkawan dia pun ntah mana ntah. Kengkawan gua dah macam gua. Boyak. Haha.

Sesiapa yang berani untuk menjadi team gua, email gua. Yuran kita tanya usen nanti. Donet reramai. Tak pun minta wak Albanjari sponsor. Wa dengar dia dapat duit dari UMNO ari tu. Hahaha.

Penyokong plak lu jangan risau. Gua dah mintak tolong abanghensem. Abanghensem kerahkan set2 Kg Kemuming akan jadi penyokong kita. Muahahaha.

Pom2 girl, wa akan mintak tulun kak memot select untuk kita. Kasi yang cun2 sket. Hasbullahpit, kita letak as defender. Dia leh baring depan gol macam dia buat depan keteapi ari tu. Hahaha.

5 comments:

lelaki_ini said...

Bro. kalo main pki suar pendek leh x? Berg soh tnya.

uma said...

wa x leh lah,
dgn lama x pernah turun,
tiba2 turun
mau wa bjln2 je dlm padang futsal tu..haha.

cian lak kat lu org
yg berlari2 kejo bola..haha

jgn letak nama TKO,
wat malu je..
letak nama aduka x pe...haha

Che said...

ktne bro?bile?

kalo area kl dlm 3,4 minngu dn seterunsya ni blehla..gua dh cuti U time tu..hua3...

joepengkalan said...

bro..
gua rasa gua nak main boleh ke?gua takat dok kat tiang gol tu boleh lagi ni...ate bile nye?dan di mane??

maymot said...

oit..

maleh akak nak sokong futsal ekau ni dak somban..

tak islamik,siap nak pakai pom2 girls...

tuko pam2 boys ler..enitaim akak sokong,,

banyak stok pam2 boys akak kalau nak...haha