Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Apr 24, 2009

Fairuz lompat UMNO : PKR buat bangsat lagi?

1. Tiada kenyataan Fairuz pun yang mengatakan dia letak lawatan. Kes serupa macam Perak. Kenyataan dikeluarkan oleh PKR negeri.

2. SPR dalam proses mengesahkan kerusi kosong, bukan mengesahkan tarikh PRK. Kes sama macam Perak.

3. Fairuz ghaib. Kenyataan terakhirnya ialah dia disabotaj.

4. Anwar puji2 Fairuz. Apa kejadah? Takut Fairuz lebih nekad melompat?

5. ura2 mengatakan SPRM mengesahkan Fairuz bersih.

6. Lim Guan Eng 'lawan' SPRM dengan hasil siasatan kerajaan negeri terhadap kuari.

Politik untuk ahli politik. Anwar serupa UMNO. Rakyat terus menjadi mangsa dan tenggelam dalam harapan. Bangsat!

4 comments:

Anonymous said...

bodohnya comment ini, bacalah sebulum tulis dalam blog

Anonymous said...

ye ar tu
ntah papa
xde asas langsung
ko ni baru kenal politik ke dol
adui, ko pun kene balik sekolah macam hakim2 dalam kes mb perak
aku yg tak jd lawyer lagi ni pun tau separation of power. jakun nak mampos

zackdanial said...

Org nak blog dia nak blog .

pakai akal lah bro .

Xenan said...

2x lu posting..special highlight ka?
ekekeke.