Sahabat

Iklan
Tabung Guaman

3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

May 15, 2013

TGNA diperguna dan diketepi?

Disampaikan ke gua, Majlis Jasamu (TGNA) Dikenang, dibuat bagi mengenakan Husam. Dalam majlis ini, Husam tidak hadir, TGNA diberikan kerusi tepi, dan pertanyaan media dijawab sepenuhnya oleh Nik Amar.3 comments:

Gerakan Anti Najib/Rosmah said...

Lu silap ler AT, Husan tak ada orang tak rasa pelik tapi lu yang tak ada diatas pentas yang membuatkan para hadirin tertanya-tanya kenapa AT tak ada. Adakah lu sudah diboikot oleh pentadbiran baru kerajaan Kelantan dan jangan kata mereka, gua sendiri pun naik hairan bagaimana figura yang cukup terkenal di Serambi Mekah boleh tertinggal. Sepatutnya gambar lu terpapar disebelah TGNA atau mungkin banner itu tersilap cetak. Hairan... hairan sungguh gua.

lan loh said...

apa yg penting skrg pimpinan baru kelantan perlu teruskan pentadbiran bersih spt di bawah TNGA. Teruskan dasar Islam. Jika tidak, musuh akan bertepuk tangan.

atiq said...

kira ok la gitu.dlm kes azizan lu rasa x sewajar dlayan lebe2,shinga ada sekor dr x ada etika n x da kreatif lgsong ngadu sama lu..gitu2.
samada n ajis diperguna/ditepikan brgntung pada rasa hormt memasing.tp aq kira kitani uda kurang menjunjung pelaran pling x rock ykni kesopanan n kesusilaan.

hrp ulama2 meletak diri ditempatnya; bukan kerana org.x kesahlah tepiketengah.riak itu penyakit kronik.bkn aq kata.