Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

May 9, 2012

Video yang tak sanggup gua tengok sampai habes.

Pada gua, sebenarnya ada hikmahnya Allah takdirkan gua blah awal sebelum keganasan pihak polis. Gua jenis melawan. Polis (ketika berkumpulan) plak lagi la lawan dengan orang yang melawan. Maybe ada baiknya takdir pertembungan itu tidak berlaku kot. Wallahualam.

Begitu juga dengan video nih. Tak sanggup gua nak habiskan. Siapa sanggup lihat sendirilah. Ambil iktibar supaya kita menjadi lebih baik dari semalam. Amin.


5 comments:

ghostdart said...

rasa nk bunuh je pompuan tu...

Rod said...

(You nak padam I punya comment, itu hak you)
Haram jadah punya pompuan. Aku bunoh kau bila aku besar nanti !

PUPPETS said...

he he dah kena remove dah bideo nih... yg pompan tuh kita tak leh jangka apa yg ada kat pala otak dia...meroyan kah atau sewel..atau apa-apa lah... cuma siapa yg merakam...malah suara di yg menegur...tak der tindakan menyelamat ker... lg syok rakam bahan...

aelynrockz said...

demi Allah.. kalau benda ni berlaku depan mata aku, paling kurang pun tapak kaki aku, parking kat hidung malaun ni...

RANGGA said...

Inalilahiwainailaihirojiun...
Astaghafirullahaladzim....

aku lebih salahkan kpd malaun yg merakam vedio ni kalau dia dah memang akil balikh!
yg mukul tu dh le kejam! budak seusia bayi camtu apa lah salah dia?
yg merakam plak serupa perangai, zalim! dok biar je pompuan tu bedal budak tu, ape hal?

Kedua2nya ni pasangan bahagia kot? bahagia utk melakukan kekerasan. seronok bila tengok org kesakitan.

Sungguh Sadis...

Sesungguhnya Islam itu memberi peringatan dlm hal memilih pemimpin!
Pilih lah pemimpin yg terbaik dikalangan kamu nescaya kita akan beroleh dri apa yg pemimpin tu buat!

Korang fikir2 lah sendiri...
sendiri mau ingat!!

Nauzubillaah hulimanzalik!!!!