Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

May 27, 2012

Najib blah lepas pengunjung maut, 10 cedera.

4 comments:

Unknown said...

Saudara,
Nak fitnah DS Najib pun agak-agaklah.. Semak kembali pukul berapa insiden itu, pukul berapa DS Najib datang dan balik.

Nasihat saya, jangan sebab marah, kebenaran tidak dicari dengan sebaiknya.

Hanz Newman said...

To be fair... yeah, bukan salah DS Najib eksiden tu nak berlaku.

Tajuk entri petik nama Najib saja tapi tak semestinya DS NAJIB lah! Chill out! Sapa Najib? Anybody guess!

Re posting TAPI yang pasti (kalau memang) ada acara permotoran/ race ker drag ker drifting, bagai, yang dianjurkan oleh organiser rasmi ok tu yang kita boleh salahkan...pasal bangang tak pentingkan aspek 'safety 1st'. Kena la ada semua benda untuk jaga keselamatan semua. Apa ra.

lizay_73 said...

kalau anak makcik yg kena confirm makcik saman juta2..... biar penganjur tanggung.. ini awal2 statement keluar kata family redha.... biar betul????

cyberdaddy said...

Penganjur telah memberi amaran berulang kali supaya tidak keluar dari garisan yang di tandakan. Ni puak2 yang tak faham bahasa yang cuba cari nahas. Jangan nak salahkan org lain. Sikap penonton sendiri yang akal pendek. Seperti contoh kalau had lebuhraya 110km/jam...korang kasi henjut sampai 160 sejam..kalau eksiden ko nak salahkan sapa? Fikir secara orang bijak pandai. Sama juga seperti rokok membahayakan kesihatan..kalau ko kena kanser ko nak salahkan siapa? Salahkan lah rokok..hehehe. Tak ke bangang punya jawapan.