Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Apr 30, 2012

Video attitude Anwar dan Azmin di UTTV

Gua sebenarnya takda masalah kalau rempuh Dataran Merdeka pun, walau tak setuju secara tajuk. At least ramai gak yang rasa air kimia dan gas pedih mata. Ramai yang akan membuka mata. Tapi dengan penipuan pimpinan politik, gua tak kompromi. Jangan buat statement penipu. Berani bertanggungjawab jika memang itu ijtihad yang diambil. Maruah gua akan bangkit melawan kalau berdepan dengan pemimpin play safe dan penipu.




Video streaming by Ustream

4 comments:

Terjah semacam said...

Kantoi..... Jgn kato edit pulop....

Hanz Newman said...

Ok DSAI, PKR salah dalam bab ni - mengarah/ setuju pendemo merempuh halangan polis di DM - DSAI memang dah lebih.

Sepatutnya dia mengajak orang ramai berhimpun sekeliling DM, cukup. Tu dah capai target demo BERSIH 3.0 tu. Berucap lebih kurang dah bersurai & balik.

maie1958 said...

jangan salah kan sapa2...kalau takut terbakar badan jangan bermain dengan api,kalau takut dilambung badai jangan berumah ditepi pantai.....duduk kat rumah check 'telork' ada cukup tak???

mrK said...

banyak sgt maklumat yg dpt dlm 2 3 hari ni pasal isu nih. pape pon, cube korang tengok dulu video nih
http://www.youtube.com/watch?v=TZZfuZZg5Ks&list=UU7ee1eW2-Mt6MpRu3Ja4s2A&index=1&feature=plcp