Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Jan 16, 2012

Lagu ini gua tujukan untuk abang angkat gua.

Oleh : AdukaTaruna




Gua tujukan lagu ni kepada abang angkat gua. Abang Najib Razak. Dengan ucapan, apsal gua tak dapat BR1M? Nama gua takda kat Pejabat UMNO Pengkalan Chepa tadik. Member gua yang kaya sket dari gua ada plak?

 Apa dosa kita, kan KMT kan?






2 comments:

zargus2702 said...

-at kalo lu adjust ruang komen jd mcm dulu balik bole ke?..leceh ar kena daftar2 bagai baru bole komen..

-lagiplak, sblm ni mmg lu bg anon komen kan?..bile lu ade kes ngan org kayangan baru lu tapis ruangan komen ni..

-komen gune anon ni lebih best, sebab dah rase mcm ninja plak..kadang2 mcm naruto ye jugak..

lelaki_ini said...

Selama ni lu ke yang jadi Kapt_Shiqaqi @ penembak Babi, Zargus? Wakaka.

AT, kerajaan Kelantan tak bagi lu duit untuk baby ke? Kerajaan Kafir Harbi Penang bagi RM100 untuk setiap baby baru lahir.

Pagi tadi gua borak dengan member UMNO. Dia cukup marah dengan budak USM yang nak bom heli Najib.

Gua cakap budak sekolah nak hisap rokok reramai kat toilet pun tak kecoh2 ma. Pengebom 901 letak bom dalam kon pun diam2 je. Geng Mamak tak pernah pun bagitau sesape kalau nak rompak bank.

Dia balas, budak USM tu budak engine. Kat U ada belajar buat bom. Adam Adli budak pendidikan pun berani turunkan bendera Najib, lagi budak engine.

Gua malas nak layan IQ macam ni, tapi sebab dia beria2 benar nampaknya nak dengar respon gua, gua pun bagi la sekadarnya. Tak berbaloi nak bertekak beb. Kalau level Shahrir Samad tu ok gak.

Bila insan yang diberi akal, tapi masih menilai menggunakan sentimen. Dah macam lembu Shahrizat dah gua tengok.