Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Dec 4, 2011

Wacana Heavyweight di Kelantan, Disember ini.


Tanda dengan marker kat kelender dinding masing2 bai. Kalau yang pakai Nokia 3310, bleh set reminder. Program heavyweight nih bai. Gua nak tengok orang Kelantan beratur tanya soalan kat panel2 heavyweight. Bertuah la lu orang ada team Ostad Baihaki, Saifuddin, etc yang komited membawa arus ilmu ke Kelantan.

2 comments:

abanghensem said...

ostat baihaqi tu senior sekolah wa dulu..... memang la sekolah agama YIK ni banyak program ilmu cam ni.... sampai wa pun kekadang bosan melampau join program camni.....

aduka lu jer tak tengoh "naik angin" join program camni.... di kalte ni 20 tahun lebih doh dok anjur program supo ni jah....

kalau ada konsert pun asyik nasyid kontemferari jer.... argh!!!!! jiwa muda wa memberontak!!!! bila klate nak wat konsert metallica ni... argh!!!! jiwa muda wa memberontak!!!!!

jom make roti canai....

AdukaTaruna said...

Hahaha.. memberontak makan rotai canai.. cer memberontak ajak gua makan ayam kampung ke..