Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Dec 21, 2011

Hasan dan Nash : Perlukah gua langgar Hadi di Rusila sekali lagi? (Video terbaru inside)

Oleh : AdukaTaruna
Sumber : http://youtu.be/WZqfCZERL3s



Video ini baru sahaja diberikan kepada gua melalui email. Maybe orang Rusila sendiri yang bagi kot. Tapi video ni, adalah rakaman kejadian sebelum pengganas Rusila mengamuk terhadap gua dan rakan. Ianya terpotong (dipotong?) sejurus sebelum upacara rentap-merentap berlangsung depan Hadi Awang. Lelaki yang memegang baju gua itulah ketua dan pemula kepada acara belasah.

Kejadiannya berlaku pada 7 Januari 2011. Ini adalah link kronologi kejadian.

http://adukataruna.blogspot.com/2011/01/gua-akan-jumpa-hadi-di-rusila-lagi.html

Pada hari kejadian peralatan rakaman seperti HP dan Kamera milik gua dan rakan telah dirampas oleh pengikut Hadi. Soalannya, perlukah gua melanggar Hadi Awang sekali lagi di Rusila, dalam kes Hasan dan Nash sekarang ini? Atau ianya sudah jatuh priority yang tidak lagi penting?

Islam adalah agama hujah. Dan jika lu orang dapat memberikan hujah kepada gua bahawa priority Langgar Hadi di Rusila masih berada di atas, Lillahitaala, Bismillahi tawakkaltu alallah, gua akan ke sana sekali lagi. Pada hari Jumaat (ketika Hadi Awang ada).

7 comments:

SysOp said...

Bhai AT...

Wei.. mana dapat gambar... hahaha....

C++
CipanTapirTenuk.Blogspot

AdukaTaruna said...

Gua rasa brother yang rentap baju gua tu email gua la.. Maybe dia pun berbulu dgn Hadi kot

zargus2702 said...

langgar bro jgn x langgar..teruskan misi yg tergendala awal tahun ni..

sudirumusibarat said...

Bro kalau rasa nak terlaju atau terbabas lebih bijak kalau langgar saja Hasan yang terlebih cakap tu daripada bro langgar Hadi yang diam terlebih diam.
Sebab yang banyak cakap lebih kerap leka tengah asyik angkat ekor sendiri sehingga rahsia parti ditayang merata-rata lagaknya pakar motivasi katakan.
Langgar jangan tak langgarrrrrrrrrrrrr

SysOp said...

Rasanya kena buat episod langgar lagi skali nih... tapi kali nih kena ramai cameraman la bhai.. senang jadi bahan bukti...

C++
CipanTapirTenuk.Blogspot

Hanz Newman said...

Gua dah cadangkan dulu lagi b4 dia pegi langgar TGHH tu... KENA (wajib) pakai a la Taliban, dengan jubah, serban & janggut. Appearance/ penampilan (walau berpura-pura) adalah untuk menyelit masuk & diterima (dilayan) sebagai tetamu (agung)....hehe...lu tak caya, kan dah kena tabuh.

Puak asobiyah kat Rusi*a tu jenis suka 1st appearance nampak meyakinkan. Cuba kali ni lu datang 4, 5 orang berjemaah dengan jubah, serban besar atas kepala lu, pakai capal, jalan sopan-santun, muka sentiasa tunduk ke bumi ...pasti lu dilayan a la VVIP.

Kalau lu buat lagi langgar a la Terjah Melodi tu Fuhh gua suspek lu pasni kena sepak terajang la pulak.

alhusseyn said...

Brother tlg kasi tau macam mana nak letak code face book kat blog berikut macam lu punya? Yang (1) oklah, tapi yang (2) tu letak kat mana?

(1)Include the JavaScript SDK on your page once, ideally right after the opening body tag.

(2)Place the code for your plugin wherever you want the plugin to appear on your page.