Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Nov 20, 2011

Tahniah Malaysia. Walau penyerang ntah apo2.

Oleh : AdukaTaruna

Jauh lagi la nak masuk standard Asia pada gua. Nak sama level dengan Korea dan Jepun. Walau sekarang kembali kepada status jaguh Asia Tenggara.

Untuk standard Asia Tenggara, gua ucap syabas la kepada tengah dan defend. Tapi kepada striker, harap panjang dan sasa jer la.. kualiti out. Takda alternatif ke untuk penyerang? takan tu jer terbaik dalam senarai yang ada?

kalau camni la nak lawan Indon yang sama bangang dengan Malaysia, maybe 90 minit keputusannya 0-0. Apa pun gua tetap harapkan Malaysia menang. Wallahualam.

2 comments:

lelaki_ini said...

Striker sorang je tu bro. Hampeh. Gua dah risau Myanmmar belasah M'sia kelmarin. Harapkan defend dan keeper je. Selama 85 minit tengok satu2 peluang gol dilepaskan dan defend dirobek2 Myanmmar, sebelum dapat sebijik.

Haritu Indon over confident, M'sia berhati2, referee berkualiti. Indon memang dah layak ke semi. Main lebih pada nak injuredkan player M'sia supaya lebih parah dalam semi dan gagal main final.

Malam ni Indon mesti tukar strategi. M'sia banyak injured ( perang psikologi? ). Kalau malam ni dapat referee UAE tu lagi syok gak.

Anyway gua lebih suka prestasi Harimau Muda dari skuad senior.

cim said...

sabar3... hahaha