Skip to main content

Hot! Video mandi bogel pemimpin Kelantan.

Oleh : AdukaTaruna
Sumber : http://youtu.be/2am_KLVGDGQ



Harap2 bidio ni tak terlepas ke tangan UMNOPORN. Sebab mereka berjuang atas isu lucah. Muahahahaha.

Comments

  1. Ak ala, mandikan baby sampai 2 orang. Ape barang. Gua dulu mandikan anak2 gua tu sensorang je. Tangan kiri pangku, tangan kanan sabun dan mandikan.

    Tu lu belum kena tembak water canon panas lagi time nak mengelap tu. Haha.

    ReplyDelete
  2. ini kelucahan yang melampau, kalau pemimpin umno tahu, tentu boleh dijadikan modal untuk kempen burukkan PR. gambar ini tidak patut dipaparkan, ia akan menjadi kalut, sebab bukan sahaja orang tua, orang muda, budak-budak, bayi pun begitu, apa nak jadi malaysia ni oi! kecik-kecik lagi dah ada gambar bogel, nanti umur naik sikit dah ada skandal budak tadika pula, naik umur sikit ada skandal budak sekolah rendah pula, naik sikit, skandal sekolah menengah pula, naik sikit skandal remaja, masa itu skandal pun membiak dan membiak, banyaklah skandal, hingga akhbar harian METROPOLITAN KOTAKITA melaporkan skandal pembogelan yang berleluasa sekali. akhirnya kita anjurkan pertandingan foto bogel mengikut peringkat umur, hadiahnya lumayan, siap ada penaja, dirasmikan oleh pembesar negara, diberi liputan secara langsung, majulah malaysia. dan ini boleh dimasukkan ke dalam buku rekod dunia, pembogel paling nyata di abad ini hanya terdapat di bumi malaysia, tidak di pulau anu di itali tu, tidak juga di pantai peranginan yang tersohor. bayangkan kalau yang bogel dalam besen itu pemimpin kita? absurd!

    ReplyDelete
  3. Mandi mcm tu bahaya..
    Betul2 terlentang....bahaya, menegak sikit..

    silap-silap haribulan air mudah masuk hidung dia.

    tengok tu, mak dia gosok sabun ditangan, betul2 atas muka bayi.

    ReplyDelete
  4. yeker bro.. tq2.. pas ni gua adjust sket.

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen berbentuk fitnah, ugutan dan ancaman akan dipadam. Segala tulisan komen adalah tanggungjawab pemberi komen. Blog ini tidak bertanggungjawab keatas komen-komen diruangan ini.

Popular posts from this blog

Betul ke Islam yang kau anut?

Betul ke versi Islam yang kau anut sekarang ni? KALAU KAU NAK VERSI PENUH BERVIDEO, KLIK SINI: https://youtu.be/KmJOEreKp6o Sekarang abam nak bagi anti thesis kepada thesis yang dah establish sekarang ini. Bila ada yang kemukakan hujah balas, akan ada spark ilmu yang dapat dikutip dan dinilai. Islam sekarang ni banyak versi. Nak2 pula versi politik parti. Kecilkan lagi skop, Dulu UMNO kafir, kekalkan perlembagaan kafir adalah kafir, tak boleh bayar zakat pada ulul amri yang tak laksanakan hudud. Macam2. Naratif dan kebentukan agama itu bergerak ikut survival parti politik. Kita ambil skop besar. Begitu juga kumpulan Islam selepas Muawiyah-Aishah memerangi ulul amri Ali as. Kumpulan2 berkembang dan terus berperang merebut kaabah. Dapat kaabah, dapatlah pengaruh agama. Dalam proses peperangan, pergaduhan merebut pengaruh itu, kau bayangkan berapa banyak hadis, naratif, kata2 mutiara, kitab2, fatwa2, pandangan2 telah dicipta. Untuk dapatkan pengaruh. Sama macam abam cakap dalam skop n

Ulasan gua PRK Kajang

Try ulas buat kali terakhir untuk PRK Kajang. Ini pendapat gua atas premis perbahasan yang boleh ditolak. No prob. Small matter. 1. Gua menolak logik MB, Putrajaya, Mahathir vs Najib, tangisan Rafizi, bla bla sebagai alasan PRK Kajang. Sebenarnya, pendapat gua, kehadiran Anwar secara rasmi dalam DUN Selangor adalah satu mandat tanpa rasmi mengambil Pengerusi PKR negeri Selangor dari Azmin. Di Selangor, wujud ketidak selarasan kuasa. MB vs pengerusi negeri. Seumpama MB Kelantan adalah Nik Amar. Tapi PJ Kelantan adalah Husam. Anwar tak berani mengambil pengerusi negeri dari Azmin secara rasmi. Sebabnya banyak spekulasi. Azmin ada 12 orang yang akan lompat / bebas, Azmin ada video, Azmin ada fail, anak Azmin ada DNA Anwar (hujah seks UMNO) bla bla bla. Sidang media Azmin pun menyaksikan kenyataan berunsur sinis. Seperti Anwar bukan sahaja diperlukan di Kajang, tetapi dunia seperti Timur Tengah (Malaysiakini). Dengan Anwar di dalam DUN Selangor, maka pengimbangan berlaku antar

E wallet rupanya voucher potongan harga.

Abam setuju imbuhan wang bagi galakkan rakyat buat sesuatu. Macam download app untuk mudahkan kerajaan. Untuk kesejahteraan rakyat sendiri. Ianya sama macam paksa bayar wang (saman) bagi galakkan rakyat JANGAN buat sesuatu. Tapi pundek apakah imbuhan dalam bentuk potongan harga ini?   Ada si bangang kata e wallet PH dulu bangang sebab ada tarikh luput. Tarikh luput la sebab nak galakkan download dan guna e wallet. Pengguna dan peniaga. Bukan suh simpan RM30 tu dalam almari macam Armada. Tapi, ini lebih bangang. Imbuhan dalam bentuk potongan harga. Bagi jer la terus. Dia beli barang apa pun bernilai RM50.