Sahabat

Iklan
Tabung Guaman

3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Oct 22, 2011

Takdir Gaddafi dibunuh adalah peringatan kepada Najib (BN) jika mempertahankan Putrajaya di luar demokrasi.

Oleh : AdukaTaruna


Takdir Allah kepada pemimpin kroni-mewah dan zalim, Gaddafi yang sanggup membunuh rakyat sendiri semata-mata untuk mempertahankan kuasa kemewahan adalah peringatan kita semua di Malaysia ini.

Jangan mempertahankan kuasa dan kemewahan di luar demokrasi. Jangan membuat kenyataan, memberi arahan mempertahankan Putrajaya dengan tulang dan darah. Jangan sesekali membunuh demokrasi. Kerana ianya akan membuatkan wadah lain dipilih.

Walaupun badan kita hancur lebur dan nyawa melayang, saudara saudari, walau apa pun yang terjadi, kita mesti pertahankan Putrajaya.” - Najib Razak, Perhimpunan Agung UMNO ke 61.

3 comments:

misnona said...

diktator melayu telah dipamerkan dalam sejarah kesultanan melayu melaka, dan diktator melayu moden dengan merobik-robik demokrasi, membunuh kebebasan rakyat.

Hanz Newman said...

Kalau buat gila, walau besar mana pun byk jasa kat rakyat& negara (contoh Tun M) memang nahas la kita semua. Mau berperang saudara kita semua ni...GILA.. tu la jadi kat Ghadafi padahal dia bapak reformasi dulu2 ni. Punya byk jasa dia tapi dia buat gila akhir-2 ni terima la ketentuanNya.
Tu pasal, DS N**** elok JANGAN la buat provokasi gila a la Pak Berahi-m Ali tu....kata-2 semangat saja tak melambang intektual kita.. Elok dia pikir manfaat slogan "Biar UMno kalah, asal Islam menang".. baru kot dia redha kalah & lepaskan si Putra Jeya tu.
ho ho ho

pemerhati said...

Betul ke Ghadafi pemerintah maha zalim kepada rakyatnya ataupun kematianya adalah agenda yahudi yang gentar dengah cadangan Ghadafi memperkenalkan dinar emas kepada dunia Islam..