Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Oct 25, 2011

Orang bodoh jer beli tiket final bola sampai RM50

Oleh : AdukaTaruna

RM50 harga tiket diletakkan oleh setan FAM dan kaum kerabat? Untuk kualiti bola Malaysia? Hahaha.. orang paling bodoh jer beli. Red Warrior yang berstatus fenomena pun paling tinggi RM30 (terbuka).

RM50 sekepala. Kos perjalanan pergi-balik-makan bagi penyokong N9 tambah lagi RM50. RM100 untuk sekepala? Bagi hiburan 100 minit bernisbah kepada capaian ekonomi Melayu ketika ini? RM100 per RM1500 sebulan. Hahaha.. orang paling stupid pun tak buat macam tu.

RM50, kalau bawa anak isteri makan kedai yang ada astro beyond di area Felda pun ada baki lagi. Satu program kekeluargaan yang berkualiti.

1. Dapat makan.
2. Dapat outdoor sekeluarga.
3. Dapat hiburan hampir sama dengan stadium.
4. Dapat mengikuti perkembangan bola secara terus.

Mau ke stadium? Bayar RM50 bersama kos2 tambahan? Hahaha.. manusia paling bongok sahaja tergamak berbuat begitu. Bayar RM50 untuk tengok kualiti Malaysia lawan Malaysia? Kah3...

Siapa nak jadi manusia bongok dan diperstupidkan oleh seltan FAM dan sanak keluarga, angkat tangan!


2 comments:

abanghensem said...

bro... ok la RM50.... wang ehsang banyok lagi... mitok banyok la wang ehsang ngan mat sa'ik....

lelaki_ini said...

Semalam ada 1 forum kat RTM 1. Borak pasal bola. Salah sorang panel ialah wakil fan club S'gor. Budak muda. Satu2 peluru dia tembak FAM. Kepimpinan, pengurusan, profesionalisme. Penonton bersorak sokong.

Terkulat2 orang tua panel dari FAM tu. Membebel tak menjawab soklan. Last2 budak tu minta supaya kepimpinan FAM ditukar.

Gua terbayang budak muda tu adalah seorang blogger PR yang berpengaruh dan orang tua FAM tu adalah Hadi atau Anwar. Hahaha.