Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Sep 14, 2011

Survey sikek : Suka panjang atau suka pendek?

Oleh : AdukaTaruna

Cer lu orang bagitau gua jenis lu orang. Jenis yang suka baca panjang2 ke, jenis yang suka baca secotet jer. Sebab umur gua yang semakin berusia ni (awal 50an), rasa malas pulak tulis panjang2. Wakakaka.



5 comments:

zargus2702 said...

-wa suke bace yg pnjang2 mcm entri lu dulu2, sblm kes lu melawan dewa kayangan..

-entri2 lu dulu agak detail , tajam ,isu2 pun up to date n menghairahkn utk memberi komen..

-tp wa paham, lu dulu kat n9 skang kat kelate, dulu bujang skang dah kawin, dulu tdo peluk laptop skang tdo peluk bini..hehehe..

ghostdart said...

tak suka panjang sngt, psl berjela2 sngt nk baca cerita, buat i bosan aje...

tak suka pendek sngt, psl selalunye yg pendek sngt ni lebih bnyk menimbulkan tanda soal daripada menerangkan tajuk yg dipaparkan...hehhe...

sedang2 ajo la....

abanghensem said...

banyakkan lu mmebebel la dari politik.... banyak sangat dah blog politik ni..... kekadang isu sama jer..... sepatutnya lu banyakkan isu kutuk N9 ke.... puji klate ke..... baru syok wa layan.... bukan wa jer ore lain pun syok layan.... kahkahkahkah.... tak pasal² wa ketawa terbahak-bahak....

Taliban said...

kalau kategori santai,cerpen,lawak best gak baca kdg2 walau pjg smpai rasa nak lagi dan cis bersambung pulak.tapi pjg sgt pun kdg2 mls nk baca.skroll ke bwh je lagi2 kategori peribadi,aktiviti lu tangkap lokanla jual baju la haha.

gua semalam perasan ada satu buku novel dari faisaltehrani kat rumah gua.adik gua beli kot.rilek je kat buku tu tulis nama blog dia.gua igt lu ada potensi la tulis buku dgn gaya penulisan lu.budak2 laki yg rata2 tak suka baca novel sure berubah fikiran.tapi tak tau la kalau kdn bebulu sgt dgn lu terus haramkan.hehe..

biasanya kalau sampai kena scroll byk kali tu gua mls nak baca.sekadar fit page atau sekali scroll ke bwh tu ok la lps tu buatla to be continued hehe

AdukaTaruna said...

tq atas maklum balas aaa..