Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Sep 10, 2011

Projek cool : Print out, hadir dan bergambar bersama.

Oleh : AdukaTaruna

Dengar sini orang2 kampong! Pergh.. dah macam dialog Bukit Kepong plak. Isnin ni, pada jam 9 malam, ada forum antara Mat Sabu dengan Prof Mohamad. Rujuk poster nih.


Gua cadangkan lu orang print out gambar yang gua buat ni, atau yang lebih baik. Sekurang2nya saiz A4, atau yang lebih besar semampu lu orang.

Then kita kumpul bersama2. Ambil gambar sambil mengangkat print out masing2. Lepas tu, tepek dalam medium lu orang masing2. Cool maa.. Sama ada FB, blog, MS, handphone, Bluetooth, bla bla bla. 







2 comments:

abanghensem said...

klate jugak lokasi bila isu panas camni timbul....

Hanz Newman said...

A ah medium masing2 aje la.. Kalau nak open to public, tu kerja gila AT ooi.. Sini Mess-yia la.. Tepek poster macam tu kira 1 'ancaman' & hasutan kpd UMNO...salah & boleh ke dalam (lokap, tak pun penjara) la kita.

Putrajaya bukan London, Kuala Kangsar bukan Buckingham Palace lah... Atm..Suara kita laku di alam siber... make use of it..to full extend!