Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Sep 6, 2011

Luar protokol, politik terbuka : Debat Khairy vs AdukaTaruna.

Sekurang-kurangnya, Husam berani ketepikan hierarchy dan protokol parti demi keterbukaan politik. Dia berani. Kita bertemu atas pentas ilmiah. - Khairy.

Bro.. kalau lu tak nak ikut protokol, dan tak bacul, dan pentingkan keterbukaan politik, debat dengan gua la bro. Debat dalam dialek Nismilan laie la den alu2kan. Amacam?

Kalau tak, jilat ludah lu balik la. Ngeee...



3 comments:

UNITED MELAYU NO OTAK said...

Den sokong bonar kok Khairy berani sahut cabaran kau ni.Nak tengok khairy terkoncing dlm suar,,,kah!kah!kah!!!

AdukaTaruna said...

Jangan Khairy guna teknik Rusila dah la. Main rampas2 bidio, enpon sumo.

Hanz Newman said...

KJ ada elok guna otak dia to neutralise UM-no & stabalise his position sebelum dia pun di'pancung' oleh geng geng mamak dlm UM-no yg makin hari makin bermaharajalela tu...sial! Spesis bahaya yg hanya tahu menghasut, putaq-alam, buhung dll ni bagi kat depa.

Having said that, i hold no grudge kat semua kaum Mamak, India Muslim...Hanya orang-orang tertentu dlm UMNO yg obviously makin mengada-mengada, lebih-lebih la pulak tu.. we're brothers in Islam, right?