Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Aug 16, 2011

Buka pose di Kota Bharu 23hb.

Oleh : AdukaTaruna

Ni bukan anjuran mana2 ni. Bukan juga sponsor mana2. Kita tong2. Just ajak sapa2 yang mahu lah. Seorang rakan dari Johor akan datang ke Kota Bharu. Cuping Merah. Pada 23hb ni. Selasa. Plan asasnya begini :

1. Buka pose di EDDLEE Fried Chiken. JPJ Panji. Lokasi di pilih sebab dekat dengan Masjid Tuan Guru. Buka 7.30pm. 7.50pm dah kena berhenti. Kita jemaah magrib sendiri2 di Pulau Melaka. ATAU

2. EDLEE Panji hanya ada 4 meja. 4x4 hanya ada 16 seat. Kalau jumlah yang nak join lebih, atau berebut dengan pelanggan lain, tempat tak praktikal. So, kena tukar lokasi. Maybe Radix FC Kubang Kerian.

Fast food la senang bro.. kalau masakan panas, leceh la.. Surau terdekat pula ialah Maidin. Just jalan kaki jer. ATAU

3. Stanby air, kurma untuk buka pose. Berada di Masjid Tok Guru sebelum waktu berbuka. Dalam 7.00pm gitu. Masuk jer waktu, buka dulu dengan air, kurma, then join jemaah masjid solat Magrib. Lepas tu kita kira la nak mentedarah mana2. Cuma terawih kena sendiri2 la kalau nak lepak mengumpat lama2.

Sesiapa yang nak join, bleh msg gua di email atau FB.



2 comments:

abanghensem said...

cam biasa la... wa tak bleh menonjol... kalau wa menonjol.... abis berubah sejarah dunia.... cuma wacadangkan lu bebuka di kedai makan simpang 4 pulau melaka.... sebelum pasar tu.... tempat luas selesa....

AdukaTaruna said...

Ceh... marila sama, bro. Lu pakai topeng ala2 Supermak pun takpa.