Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Jul 7, 2011

PAS / PKR / DAP perlu perkenalkan muka leader lain sekarang!

Oleh : AdukaTaruna

Gerakan APCO ini memang hebat. Tapi wujud peluang yang sangat baik. Sangat2 baik pada gua. PERKASA dan PATRIOT adalah pendemo yang tidak boleh hidup tanpa watak utama. Tetapi tidak pada hadirin BERSIH yang terdiri dari pendemo2 terlatih.

Memang kalau ikut jiwa langgar gua, gua harap langgar jer perintah tersebut. Tapi, di sinilah gua seru, rayu dan harap; Pemuda PAS terutamanya, memperkenalkan muka2 leader baru. Yang tiada dalam senarai. Kami mahu kenal. Dan serahkan kepada mereka megaphone berserta stok yang boleh diguna selepas dirampas.

Gua berpendapat, PAS / PKR dan DAP perlu supply at least 15 leader baru (5 leader setiap parti); pada satu2 port. Perkenalkan sekarang di media internet supaya kami boleh kenal. Public fugure adalah salah satu pembolehubah kepatuhan.

Kalau ada BERSIH 3.0 masa depan, letak Marina Mahathir plak ganti Ambiga.


1 comment:

lelaki_ini said...

Gua mewakili akar umbi Pemuda mencadangkan dan menyokong agar Timbalan Ketua Pemuda PAS Pusat yang baru, Al-Ostad Nik Abduh supaya mengetuai kumpulan BERSIH, memandangkan nama beliau tiada dalam senarahitam Polis KL.

Hanya beliau yang layak memangku tugas Ketua Pemuda yang telah disenaraihitamkan. Kami berkeyakinan tinggi pada graduan Kamunting ini. Takbir! :-)

Esok gua akan ke KL. Doakan perjalanan gua selamat dan lancar.

p/s : dalam list, Zulkifli Nordin tersesat masuk group BERSIH. Mahkamah tak tau nak letak mamat tu kat mana. UMNO tidak. PERKASA pun tidak. Sumbat je la dalam BERSIH, wakaka.