Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Jul 6, 2011

Muktamad : Berjalan dari Sogo / DBKL / Kg Baru; ke Stadium Merdeka.

Oleh : AdukaTaruna

1. Berjalan dari Sogo ke Stadium Merdeka.
2. Berjalan dari DBKL ke Stadium Merdeka.
3. Berjalan dari Masjid Kg Baru ke Stadium Merdeka.

Jangan lupa. Settle jamak Zuhur-Asar, dan join group Walk For Democracy ke Stadium Negara dari port masing2..


3 comments:

zargus2702 said...

-mcm ni pun cun ar gak..rmai2 catwalk dr 3 tmpat tu menuju ke stadium merdeka..pergh, mmg kuning ar kl nti..yg penting ade pergerakan dan rakyat sume nmpak BERSIH 2.0 tu ape die..

-tp tu perancangan belah kita, ntikan plak APCO wat balasan pantun..silap2 last2 minit, APCO umumkan BERSIH dibatalkn serta merta sbb terjumpa bom nuklear/keta kebal/jet pejuang/megatron/optimus prime/jack sparrow kat tandas stadium merdeka,jgn terkejut,polis negara kita pling tercekap didunia bwah skit dr mosad je..skang ni pun diorang dah jpa mcm2 senjata kat tandas awam kompleks pertama..tu blum diorang cek toilet kat sogo, semuahouse, mydin, jakel n toilet DBKL yg brharga RM 250k tu, pergh wa ingat konfem istihar darurat utk beberapa jam, dr pkul 11 pagi ke 6 ptg..

Hanz Newman said...

#terbatuk# .. kelakar zargus2702 ni .. ha ha ha

Kut ada jumpa bom C4 pun cukup la untuk buat havoc dalam ramai ramai manusia di stadium...Tentu ramai panik & lari tak cukup tanah.. Haru hara jugak tu..mmm. Fikirkan.

Mungkin penyokong "Negara Islam" akan kacau? Atau, perbuatan penyokong PKR yg sentiasa jiwa kacau tu? Tak heran la kut drp sekutu Zionis - UMNO & geng - depa mesti kacau daun punya la... Depa bukan tahu keamanan kalau dah sakit hati (baca:busuk hati) .. Depa, seboleh bolehnya, akan main taktik kotor & bahaya untuk ganggu perhimpunan BERSIH 2.0 tu.

Harapnya Allah lindungi pendemo semua yg hadir. Juga mintak jasa baik PDRM tolong check & kawal keselamatan umum dgn hantar unit khas untuk tujuan ni sebelum & menjelang acara .. selain polis pak pacak pada hari demo.

Unknown said...

餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 關島蜜月 花蓮民宿 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 水晶 長灘島 長灘島旅遊 長灘島景點 長灘島機加酒 長灘島必買 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體