Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Jul 28, 2011

Hadi Awang tegak atas pemaksum yang bodoh.

Oleh : AdukaTaruna

Ni TKO versi FB. Takda lock dan ban. Gua sajer jer sakat pemaksum Hadi Awang ni. Walau gua tahu mereka bukan pembolehubah direct. Cuma pembolehubah kepada tegak dan berkuasanya Hadi Awang sahaja. Tegak dan berkuasanya Hadi Awang membawa kepada jalan2 lambat mencilok sistem Islam.

Sapa2 kenal Wan JTK. Dia bagus dari segi aktivis kepartian. Berbanding dengan gua. Program kemasyarakatan dia pun tip top. Cuma atas tajuk pemaksum Hadi, jer yang gua nak catit.

Wan JTK mod TKO. 2005 gua bergaul dengan puak2 pemaksum makhluk ni. Cara dia berhadapan dengan hujah adalah dengan lock, ban dan serang peribadi lawan. Haha. Mari kita lihat. Ini adalah antara soalan berbangkit dari penghujahan topik utama yang tidak dapat dijawab. Tapi diserang peribadi.



10 MP PAS yang kini dilantik muktamar semuanya salah, kata Mod TKO. pemaksum Hadi. Wakaka. So, gua tanya lagi.


Last sekali macam biasa. Kena serang peribadi. Kesian gua yang iras2 Aaron Aziz nih. Hua3... So, gua try ajak dia berdebat secara terbuka. Kalau dia berani, gua maklumkan dalam blog. Insyaallah.




Rujukan di sini. Tapi gua tak tahu lu boleh masuk ke tak group ni. Just share sahaja. Bukan gua suruh lu maki-memaki. Sifat2 buruk gua ni, lu sempadani la. Gua memain jer dengan pemaksum hadi Awang ni sekali-sekala. Sebab mereka juga pembolehubah (tidak langsung).

Terbaru. Cabaran debat ditolak atas kerana gua nak famous. Woooo....