Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Jul 13, 2011

BERSIH : Kalau gua penasihat Najib.

Oleh : AdukaTaruna

Boring tak tau nak update apa, kalau Najib bayar gua RM10 juta sepenggal, memang gua nak nasihatkan dia nih. Dalam isu BERSIH nih, gua akan guna teknik taici. Yakni serap serangan dan lantunkan kembali. Bukan teknik kuno bekeng lawan bekeng.

9 Julai BERSIH mohon berhimpun. Gua akan berikan laluan. Sampai istana. Polis kawal lalulintas. Malah Najib sendiri akan joint. Menyerahkan memorandum kepada SPR. Siap bagi air mineral lagi kepada peserta.

Then, Pengerusi SPR akan jawab untuk mengelak, walau Najib sendiri 'mahu' tuntutan BERSIH. Bagi pelan persaraan yang gemok dan mengenyangkan, pastu, tukar Pengerusi SPR la. Dapat serap momentum anti BN sebanyak 50% untuk satu-satu ketika.

Kalau demo siap ada air meneral, karipap, siap jemput artis2 seksi lagi, gua yakin, BERSIH 3.0 mati hidup semula budak2 ni taknak hadir lagi dah. Haha.

Ini dok tambah musuh pengundi. Pengundi setia makin hari, makin mati sebab tua. Bodoh piang gak penasihat Najib nih.


4 comments:

Naga Melayu said...

Karipap??!!! Jangan bro....

Hanz Newman said...

Lu cuba jadi penasihat TGHH dulu...hehehe

N**** telah di'salah nasihat'kan oleh orang/jin pendampingnya ... Sorry, i won't buy this...but 1 cerita sudah pecah la. N**** nak Bersih 2.0 digagalkan daripada diadakan oleh urusetia & rakyat. Tapi tu la musuh dia dlm UMNO mau. Lagi ganas dia bua sekat Bersih 2.0, lagi busuk nama dia dapat. Imej dia makin teruk DAN ... sapa lagi nak 'pancung' dia kalau bukan tim-bala-n dia? HAHAHA

UMNO tetap dengan perangai tikam kawan drp belakang la ...memang sial. Nasib la N**** ... lu patut turut saja tuntutan rakyat teramai ..macam lu tak tau maklumat terkini culaan undi memihak sapa... lu pun boleh turun dengan terhormat.

Schuk said...

karipap!!! jgn bro... setiap karipap tu harganya rm25, kahkahkah....

jgn bro, dia letak hibrid e. coli plak tu nak bg kita mampos, kurang plak undi pakatan nanti...

Unknown said...

餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 關島蜜月 花蓮民宿 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 水晶 長灘島 長灘島旅遊 長灘島景點 長灘島機加酒 長灘島必買 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體