Sahabat

Iklan
Tabung Guaman

3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Jul 20, 2011

Baju PAS Reform edisi ke 2.

Oleh : AdukaTaruna

Benda alah ni semua adalah makhluk. Jenama dan sebagainya. Kalau sokong atas tajuk, beli atas tajuk dan pakai pun atas tajuk. Makhluk tidak sempurna.

PAS Reform adalah satu jenama yang mengajak semua manusia beriman kepada Allah semampu dan sebaik mungkin mengikut tahap masing2. Stendet la.. turun naik, tak konsisten. Tapi apa yang penting ialah akidah.

Jangan sesekali beriman atas jenama (PAS / UMNO). Jangan sesekali beriman atas tokoh makhluk (TGHA / TGNA). Jangan sesekali beriman atas kasta (Kepimpinan Ulama / Kepimpinan Profesional). Letakkan Allah melebihi ciptaanNYA. Letakkan sesuatu itu pada tempatnya.

Jika wujud keperluan gulingkan ulama untuk Allah, kita gulingkannya. Jika wujud keperluan gulingkan profesional untuk Allah, kita gulingkannya. Tiada yang lebih tinggi dalam hati kita semua kecuali Allah. Ini adalah akidah.

Kalau jenama PAS Reform sudah tidak relevan, dan lu berijtihad mahu memusnahkannya, silalah musnahkan mengikut lunas2 demokrasi. Termasuk mencabar gua berhujah. Gua janji tidak akan berlindung di belakang samseng, merampas peralatan atau lari masuk rumah. Ngeee...
Cara2 nak beli.

1. Gua guna baju ready made. Saiz ada M, L, XL dan XXL.

2. Tanya gua di email adukataruna2008@gmail.com atau Facebook AdukaTaruna tentang saiz atau apa sahaja.

3. Bank in RM25 (termasuk pos) ke Maybank No 155014038030. Atas nama Khairul Nizam Abd Ghani. Berikan bukti pembayaran dalam bentuk gambar slip, atau print screen slip. Dont worry. Gua bukan blogger Hadi Awang. Gua ada identiti. SB dan mahkamah pun ada rekod gua. Lu orang pun dah tahu setakat mana buruknya gua. Dan setakat mana baiknya gua. Gua takda cover2 line konon2nya makhluk paling mulia, suci, bertarbiyah dan sopan. Hua3.. Inilah gua seadanya.

4. Email sekali maklumat penghantaran. Nama, alamat dan no telefon. Gua akan sms status pembelian lu orang dari semasa ke semasa.