Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Jun 16, 2011

Gua nyaris2 terlibat dalam pergaduhan berhampiran Balai Bomba Pengkalan Chepa.

Oleh : AdukaTaruna

Label : Peribadi.

Ni kejadian gile. Gua letak dalam label peribadi. Gua kerja sendiri. Petang sampai 12 malam gua jadi Pak Guard. Tadi, lepas lapor diri, gua keluar kejap. G beli makan. Kat medan selera. Medan selera tu berhampiran dengan kediaman siswi Kolej Mara dan Balai Bomba Pengkalan Chepa.

Sampai medan selera tu, gua cari la kedai mana yang tertarik di hati. Tengah jalan tu, gua selisih dengan 1 group studen pompan kolej Mara nih. Time selisih tu, tiba2 diorang menjerit ramai2 sambil tunjuk gua. Tionaseng. Gua pandang bdk2 pompan ni atas bawah sambil teruskan usha menu.

Tapi, terjerit2 lagi. Ada yang tepuk2 pipi. Ni apa kes plak ni? Zup... gua dah kena keliling dengan brother2 Klate kat situ. Ah.. sudah...

"Gapo?" Brother misai tu sound gua.

"Mana gua tahu be.. gua nak beli nasi."

Gua jawab acuh tak acuh sambil blah. Tapi ditahan rakannya.

"Relek be... body contact kalau boleh, jangan. Gua tak tahu gapo pun. Mu g tanyo budok tino tu."

"Mu duduk dulu.. mu duduk dulu.. kito tanyo so, so.."


Dia suruh gua duduk pulak.. Gua tak duduk. Ni gua dah buang masa dah ni. terperangkap dengan histeria tak pasal2 group studen pompan nih.

"Mari sini... dia buak gapo ko mu?"

Brother tu tanya budak2 pompan tu sambil tunjuk gua. Ni kalau budak pompan tu tuduh gua cabul dia, memang sohih gua bertumbuk kat sini sebelum ke balai.

"Dio be.. dio..." Budak2 pompan tunjuk2 ke gua.

"Dia buak gapo."

"Dio la Seth Tan be.. Aaron Aziz tu.."

Ak'ala.... dia tuduh gua Aaron Aziz la plak...


5 comments:

SysOp said...

Bhat AT...

Macam haram punya entry..... hahaha... hampeh....

Gua berani jamin kerat "anu" yang awek tue tak buat pembedahan "LASIK" lagi tue... tue yang rabun @ katarak ..... hahahaha...

C++
CipanTapirTenuk.Blogspot

RentaP© said...

Adeh gua tertipu nang bo tinag kui bo ti kue......

Gomo de Fuckers al Juburi said...

niamakahai wal tionaseng lu!

tengok gak lu Nora Elena heh..smlm last episode, wkaka..^_^

p/s-pernah gak bebudak nurse fitnah gua Erry Putra. siap sumpah laknat lagi..sohai sungguh!

AdukaTaruna said...

wahahaha

abanghensem said...

hahahaha.... memang fan citer nora elena la ..... khakahkahkahkah.....