Sahabat

Iklan
Tabung Guaman

3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Jun 15, 2011

Dari mana asal usul anak bangsa Malaysia?

Oleh : AdukaTaruna

[1]

Masalah kita hari ini ialah kegagalan Melayu mendapatkan kemerdekaan secara tulen. Kita merdeka melalui munafik British. UMNO. Sama seperti kemerdekaan Afghanistan, Iraq, Kuwait, etc. Malayan Union adalah propaganda yang dicipta bagi menyatukan Melayu bawah UMNO. UMNO dibenarkan berdemo di bandar2 besar dengan kawalan keselamatan British.

Dalam cara senjata, melayu berpecah ideologi. Ada yang memasuki Parti Komunis kerana hanya gerakan itu yang boleh mendapatkan senjata. Ada yang menyokong bergabung dengan Indonesia dari merdeka cara UMNO yang mengiktiraf pekerja asing menjadi warganegara. Selepas merdeka bawah Indonesia, barulah tuntutan Tanah Melayu merdeka seperti Acheh pula.

Takdirnya, bangsa yang bodoh ini kalah. Parti2 yang mendesak kemerdekaan tulen diharamkan, ditangkap, penjara dan dibunuh. UMNO dan kasta dewa bangsat releks2 di London. Tanah Melayu diberi nama Malaysia. Warga asing yang berkerja di Tanah melayu, yang dibawa British diiktiraf sebagai warganegara. Mempunyai hak mengundi. Mempunyai hak sekolah. Mempunyai hak tulisan dan identiti sebagai warga asing.

[2]

Indonesia merdeka dengan darah. Tidak perlu tawar-menawar dengan Belanda. Tidak perlu syarat2 untuk merdeka. Jika warga asing yang dibawa Belanda mahu kekal di situ, tulisan mereka harus satu, sekolah mereka harus satu, bangsa mereka harus satu. Keturunan Cina mereka menggunakan tulisan yang sama dengan seluruh bangsa Indonesia. keturunan Belanda mereka menggunakan sekolah dan silibus yang sama dengan seluruh bangsa Indonesia. Bangsa di kad pengenalan mereka adalah bangsa Indonesia.

[3]

Selepas detik hitam British berjaya melalui UMNO, selepas UMNO bagi Temasik Tanah Nenek Moyang kepada Lee Kuan Yew, berlakulah apa yang kita panggil hari ini sebagai kontak sosial.

Salah siapa pada hari ini pelbagai masalah bangsa, identiti bangsa? Salahnya ialah nenek moyang anda sendiri. Yang menyokong UMNO. Pulanglah ke kampung masing2, dan kencinglah kubur nenek moyang anda sendiri. Kasar? Tidak. Kerana apabila nenek moyang anda dibangkitkan kelak, mereka akan menerima hukum yang lebih kasar dari itu.

Selepas kontrak sosial akibat detik hitam UMNO; DAP mohon status bangsa Malaysia adalah jahat? Jika begitu, Parpu Kari dan India2 dalam UMNO mohon status Melayu bumiputera sejuta kali lebih jahat.

Wallahualam.


1 comment:

aljo said...

Sape kata malaysia merdeka tak ada pertumpahan darah? Bukankah malaysia ni ramai penjihat melayu? Kita kena bangga dengan adanya pekosa, porkida, zul nordin. Mereka ni semua pejuang tulen.

Kah kah kah... pejuang TAIK KUCING!!!