Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Jun 27, 2011

Dalam ratus ribu BERSIH 9 Julai ni, hanya kelompok ini yang bukan hutan.

Oleh : AdukaTaruna







Yang pakai baju ini sahaja terbukti kelompok pengundi media baru. Yang lain maybe ya, maybe pengundi media cetak parti masing2 atau pengundi media ceramah.

Jadi, kalau dalam kumpulan beratus ribu peserta BERSIH nanti, anda terjumpa orang berbaju ini, mereka adalah dari kelompok anda. Hanya tahu akan tahu baju BERSIH jenis ini.

Amacam? Ok tak stail iklan gua. Hahaha.. Last cetakan minggu ni. Order sama gua by pos. Lepas ni dah tak keluar lagi. Gua dah bekerjasama dengan PDRM supaya merampas baju BERSIH jenis lain. Baju gua tak kena rampas. Setiap baju gua akan bagi komisyen ke PDRM. Hua3...

Cara2 order.

1. Email gua or msg gua kat FB tanya saiz lu nak tu ada stok ke takda.

2. Bank in ke Maybank No 155014038030, atas nama Khairul Nizam Abd Ghani. Dont worry gua ada identiti. Gua bukan blogger2 Hadi Awang. SB pun tahu identiti gua. No akaun ni pun ada kes mahkamah. Dituduh hina Sultan Johor dengan word mampos, mampos dan pergi mampos.

3. Email gua bukti pembayaran. Gambar slip bayaran atau print screen. Then bagi nama, alamat, saiz dan no telefon.

4. Sebaik sahaja gua pos, gua sms lu bagitau nombor sampul pos ekspress. Kebiasaan sampai keesokan harinya. Insyaallah.


1 comment:

Hanz Newman said...

Lu tak kawtim sama UMNO pusat ka AT... isi la tabung depa tu hasil jual baju lu, tentu lu boleh niaga sebebas lu mau di negara kita yg maju aman damai dek kerana demokrasi terpimpin UMNO ni...Lu tak suap depa dah nganga tu? Tu pasal la depa marah, rampas suka hati depa saja. Lu langsi lu naya la. Suap saja dgn baju lu, pun jadi la.

ho ho ho