Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

May 3, 2011

Kempen boikot KIMMA : Peniaga restoran disyorkan letak tanda nafi.

Oleh : AdukaTaruna

Memandangkan boikot restoran KIMMA yang merebak, dan kebetulan pagi ini ada game bola; gua mengsyorkan peniaga2 mamak yang bukan KIMMA meletakkan tanda nafi bagi mengelakkan rakyat memboikot mereka.

"Restoran kami boikot KIMMA."

1 comment:

Hanz Newman said...

Generally wa tak sokong boikot macam ni. Tapi entah la lu olang lebih arif/tahu, mungkin lebih close dgn reasons why u chose to abandon kedai mamak KIMMA ni. Eh, wa bukan mamak la siot. Wa takde affinity just trying being fair.

p/s: Wa suka la nak tgk bola kat luar@kedai mamak mana pun, kan? hehe