Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

May 18, 2011

Draf plan 1 ke Rusila. Projek Langgar Hadi 5.

Oleh : AdukaTaruna

Selain bantuan anak pemimpin PAS Terengganu yang berada di hiraki tinggi dalam PAS Pusat, wartawan media rasmi internet, rakan fesbuk dan blog, PAS Reform telah mendapat bantuan seorang aktivis anti Lynas. Insyaallah.

Jadi, plannya, aktivis anti Lynas ini akan membawa satu tin milo mengiringi PAS Reform di Rusila. Seandainya ustaz2 Rusila mengganas, aktivis Rusila ini akan melindungi pasukan PAS Reform dengan tin milo ini.

"Harap pihak Rusila berikan kerjasama. Kedatangan kami di bawah hak2 demokrasi. Ingin bertanya soalan kepada Presiden PAS. Jika pihak Rusila mencederakan kami, saya akan buka tin Milo ini."

"Apa ada dalang ting Milo tu?"

"Dalam tin milo ni ada radiasi dari kilang Lynas."

"Apa tu? Nasi dari kilang nenas? Ah.. kami tidak takut."

(Draf 1 ini dibatalkan selepas mesyuarat mendapati ianya gagal. Nantikan draf plan 2)



5 comments:

Gomo de Fuckers al Juburi said...

puak Rusila tau ke radiasi tu ape? ^_^
paling wa x tahan kelakar, bila puak rusila bising ada org nak langgar Ayoh chik.
langgar pakai basikal kot.
wakakakaka....

AdukaTaruna said...

Hadi ni tegak kerana terlalu ramai orang bodoh dalam PAS. Pembolehubah yang gua dakwa.

zargus2702 said...

-AT ,wa ingat lu kena tukar strategi ar..lu pun tau, rmai glongan wala' buta kat rusila , so lu dah xleh nk wat mcm 1st edition lnggar hadi ari tu..lu wat kecoh2,lu kasi line panas then lu terjah g rusila then lu kena terjang..

-utk mengapi2kan semangat jihad penyokong rusila amat senang, batu api, si pencari sorga, songkok puteh or sape2 yg hangin ngan lu,just print out lu punye artikel yg 'mesra hadi',dan trus diorang sebarkn kat jemaah rusila..abis crite!!dan mlm tu sblm esoknye lu nk g terjah hadi,diorang wat usrah radikal n rekrut tentera2 Hadi,mustahil diorang nk TOK guru diorang dimalukan cmtu je..kali ni lu tggu je la parang terbang plak..

-lu wat style gerila skit, mengendap n ambush dlm keadaan subjek(hadi) x mampu nk berdalih or mampu wat ape2 mlainkan terpaksa jwab soklan lu..

-xde msalha kalo lu nk war2kan kekuatan lu (dpt skongan dr sipolan n sipolan, dpt bntuan cameraman dr karam singh walia, etc),tu bgus bole kasi saiko skit penyokong2 hadi..cume kalo bab2 tarikh n masa lu nk g terjah tu wa hrap lu rahsiakan dulu, hnya yg benar2 bole dipercayai n terlibat dgn projek ni yg bole di kasi tau..strategi bro...yg lain2 wa rase lu punye think-tank bole rancangkn kot..

AdukaTaruna said...

Lu punya pendapat mmg ada. Ambush punya, tetap ambush punya. Tak semestinya gua, tapi rakan2 yang lain.

Tapi yng master punya, tetap master. Ke Rusila, tetap ke Rusila. Setakat ni la. Insyaallah dan wallahualam.

Hanz Newman said...

Antara cara lain yg boleh AT & co buat untuk menggulingkan TGHH:

i) Pergi turut serta kabilah atau puak pelampau atau pengganas Rusia, err, i mean, Rusila. Senang la selepas dpt menyelit sana lu nak tanya soalan yg sensitif tu, eye-to-eye. Mungkin bila lu joined the club lu senang nak tembak tepat. Ahli didahulukan, depa kata.

ii) Lu AT pergi ngaji kat masjid dia buat ceramah@majlis ilmu. Mula-mua tu lu buat-buat bodoh tanya la pasal soalan pasal andi junub ker apa. Pastu lu selit pulak lain kali soalan keperluan kepemimpinan yang hebat, efisyen, karisma & tindakan.

iii) Lu beli perwakilan PAS yg akan hadir di muktamar nanti untuk kalahkan proksi TGHH. Bayar la berapa pun. Janji la apa pun projek mega selepas menang undi nanti. InsyaAllah jika tak ada sekor pun orang keliling dia yg kaki ampu, yes men, TGHH akan jadi totally somebody else, a superhero like, seperti yg kita nanti-nantikan.

iv) Lu jumpa semua ulamak dunia supaya depa tu pujuk TGHH letak jawatan. Kinda impossible.. hey, lu can always dream.

v) Susah sangat lu guna taktik ganas lagi kotor, pun boleh lu usahakan. Soal halal haram lu tanya Mufti Perak saja la. Lu cuba dedahkan video seks melibatkan pemimpin PAS khasnya yg ada kaitan dhn TGHH & agenda UG. Tu pun kalau lu ada video tu la. Kalau tak ada lu pi mintak Parpuu. Kut dia ada la? Mungkin dia akan turun sendiri & letak jawatan ...Hahaha

Lain-lain lu pikir sendiri la.

Ho ho ho