Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Apr 8, 2011

Langgar kawasan TGNA : Projek terbaru gua..

Oleh : AdukaTaruna

Salam 1 Malaysia.. perrghh.. geli2man la plak gua bagi salam stail nih.

Cam bese la.. gua nak promosi projek kecik2 gua sket. Kot2 lu orang tersesat masuk blog gua, bleh gak tinjau2 gerai gua. Nak guna istilah gerai pun sebenarnya tak layk nih. Hahaha.

Pagi tadi, dalam 8.30 pagi, cam, bese. Sebagai manusia yang 70% berdarah dan bersifat penjajah yang ganas lagi kejam, gua langgar kawasan kuliah TGNA. Niaga T Shirt. Ngeee...

Parking kete, bawak2 barang2 terbuang yang dimody, ucap salam sama akak sebelah, dan tanya :

"Semekom kak... sebelah ada orang tak? Nak niaga kat sini kena bagitau sapa?"

"Ntah la dik.. akak pun baru pertama kali nih (ayat setelah ditranselet dari kecek Klate)." Niamakahai punya akak. Rupa2nya darah dia lagi full dengan sifat2 penakluk. Aku datang, aku lihat, aku tawan.

Gua pun apa lagi, bentang tikar, pacak benda-alah yang macam dalam gambar tu, berkakikan tin milo yang penuh dengan simen. Jual T Shirt BERSIH. Hehe...

"Be.. Baju BERSIH be. 25 ya so. Kain jersi nih." Gua memekak kat situ.

"Mu kecek luar sudoh la. Benci aku dengar." Member gua sound.

"Ah.. suka hati gua la."

"Be.. baju hok design lain takdo ko be?"

"Dik.. yang lengan panjang?"

"Dik.. baju BERSIH ni baju gapo?"

"Be... 15 ya sudoh la.."

"Bilo belaghok ni be? Takda arahan pun."

"Be... yang ni.."

"Be... yang tu.."

Ak alaaaa.... pelan2 kayuh la.. minggu depan, gua nak minta balik baju gua yang Pok Nik Gua Musang beli dan simpan sebagai koleksi setiap kali design gua keluar, dan jual.

Insyaallah... Minggu depan dan depan, kalau tak kena halau kat MPKB atau penampar curi dek bodigat TGNA, gua jual baju2 politik dan souvenir (camni kot ejanya) politik. Yeaa yearghh...

1 comment:

abanghensem said...

dik baju bersih ni baju gapo?

wa akan jawab.... baju tak kotor la.... kahkahkahkahkahkahkah