Sahabat

Iklan
Tabung Guaman

3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Apr 9, 2011

Gempar! Yahudi terlibat tentukan Calon BN Sarawak

Sebelum ini Ketua Menteri Sarawak, Tan Sri Taib Mahmud mungkin hanya dikenali sebagai seorang Ketua Menteri yang gila kuasa, yang sudah bertahun-tahun mengaut hasil bumi Negeri Sarawak masuk ke dalam kantung keluarganya. Negeri Sarawak yang kaya dan memiliki hasil bumi yang banyak seperti petroleum dan hutan, sekadar menjadi antara negeri termiskin di Malaysia gara-gara kerakusan Ketua Menterinya Taib mahmud.

Seorang kawan pernah menggambarkan sebagai "jika tanya anjing dan khinzir, mereka pun tahu Taib Mahmud perompak besar". Malah kalau dilihat, Najib sendiri merasai kewujudan Taib Mahmud adalah liabiliti kepada Barisan Nasional, kerana salah lakunya sudah terlalu jelas, Barisan Nasional tidak mampu menutup bangkai gajah menggunakan tudung saji.

Sejak semalam terbongkar satu lagi rahsia Taib Mahmud. Rahsianya menggunakan khidmat tiga orang bomoh warga asing sudah menjadi bualan rakyat jelata, apabila hal ini dibongkarkan sendiri oleh sepupunya, malah sepupunya itu telah memaki hamun bomoh-bomoh tersebut di khalayak ramai rujuk link ini [Bomoh Taib].Apa yang lebih memeranjatkan, seperti yang dilaporkan oleh Malaysiakini, Taib Mahmud juga menggunakan bomoh berbangsa Yahudi untuk menentukan dan memilih calon-calon BN yang layak untuk bertanding pada Pilihanraya Sarawak kali ini [Malaysiakini].

Lihatlah dengan mata kepala anda sendiri, Sebelum ini kerajaan persekutuan melalui jawapan Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Nazri Aziz mengaku menggunakan syarikat Yahudi APCO sebagai penasihat kerajaan Barisan Nasional [mStar].

Kini Ketua Menteri Sarawak didedahkan secara terang-terangan menggunakan penasihat Yahudi sebagai bomoh untuk menentukan dan memilih calon-calon Barisan Nasional yang sesuai bertanding pada pilihanraya Negeri Sarawak.

Tidak akan redha orang Yahudi dan Nasrani sehingga kamu ikut jejak langkah mereka itu.” Al-Baqarah - 120ReJaM© "Depan rakyat jadi pejuang Islam, di belakang jadi tali barut Yahudi "

No comments: