Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Mar 7, 2011

Wanita yang Ayah Pin kan TGNA mohon maaf.

Oleh : Blog List Malaysia

Ini Rupa Betina Yang Samakan TGNA Dengan Ayah Pin


...keratan akhbar semalam...
Low class la Pertubuhan Kebangsaan Jaringan Melayu Malaysia (JMM) apabila Pengarahnya lagu nie. Gua ingat, PAS Kelantan kena wat strategi ala2 barat ma. Untuk handle awek ni, hantar sahaja abanghensem. Kenyit mata, dan maybe tak sampai 48 jam, dia akan mohon maaf dan tukar kepada kenyataan lain.

Imej Nik Aziz sama dengan Ayah Chik - Farahana Jamaludin

Pun jadi la... Apa guna PAS Kelantan ada abanghensem kalau tak manfaatkan? Kan kan?

7 comments:

Gerakan Anti Najib/Rosmah said...

Ini sundal gua rasa lu ajer handle pasal kalu gua hendle gua gerenti enam bulan berkurung dalam bilik. Gua tengok dia punya muka pun gua rasa nak muntah....hweeek

tuan komrad said...

kening cukur berlentik tuhhh

Gomo de Fuckers al Juburi said...

bhai.

try masuk website JMM ni.
www.jaringanmelayumal.blogspot.com
mcm sial wa ckp lu.
setiap artikel ada nama Nik Aziz.
masak org tua tu kena belasah tak bg can punye...
jaki betul JMM dgn Nik Aziz.
pelik wal ajaibnya, Hadi Awang langsung tak dicuitnya.
besar betul keramat Hadi ni ^_^

aku ingat JMM ni nak bela nasib Melayu yg mati dlm lokap ke,
nak tolong Melayu susah ke,
nak nasihat Melayu yg pemalas ke,
rupanya takat jd anjing kurap Umno rupanye...

wa nak bom la emel minah haram ni.
farahhana@jmm.com.my

hihihihi....

Hanz Newman said...

Relek bro! Wot 2 expect from such mercenaries? Kalau dia dibayar@dijanji imbuhan tertentu oleh proksi, dll. Apa? Kalau bukan upah, ganjaran kebendaan, projek, biasiswa, apa lagi? Suka-suka? Tak ada maknanya. Apa dia benci sangat TGNA kalau dia sendiri tak pernah tgk TGNA in person. Pi tgk sendiri la. Dengar cerita orang pro-UM?NO saja maka jadi songsang lah. TGNA memang ada kurengnya, silapnya aku pun hentam TGNA bila aku rasa dia overboard tapi kebencian@hatred lagu tu,mmm, weirdo! Something fishy!

Having said that, TGHaHa & gung-ho dia tak lak dia hentam ya? mmm wonder WHY?

Hanz Newman said...

add to that,

Hey, come on la orang UM?NO... Mufti wa si Harussani pun dah declare perkara begitu - comparing TGNA & Ayah PIN tu SALAH. Tak adil. Dia on this matter pun tak gamak nak label sampai begitu. That's good Harussani..please, more like that. Be neutral, be fair! Olang ramai akan suka lu!

Sure, orang UM?NO would neva learn nowt from this...omg, sigh!!

abanghensem said...

minah camni lu nak suruh wa handle?..... tolong skit....
kalau dia bogel depan wa n pakai kotak kat muka pun wa tak bernapsu.....
elok hantar kat kandang putera UMNO la minah camni....

atiq said...

OK GAK NKO NI
Nko baik -baik, pakai tutup aurat nanti di gelar orang nko lesbian pulak!