Skip to main content

Wanita yang Ayah Pin kan TGNA mohon maaf.

Oleh : Blog List Malaysia

Ini Rupa Betina Yang Samakan TGNA Dengan Ayah Pin


...keratan akhbar semalam...
Low class la Pertubuhan Kebangsaan Jaringan Melayu Malaysia (JMM) apabila Pengarahnya lagu nie. Gua ingat, PAS Kelantan kena wat strategi ala2 barat ma. Untuk handle awek ni, hantar sahaja abanghensem. Kenyit mata, dan maybe tak sampai 48 jam, dia akan mohon maaf dan tukar kepada kenyataan lain.

Imej Nik Aziz sama dengan Ayah Chik - Farahana Jamaludin

Pun jadi la... Apa guna PAS Kelantan ada abanghensem kalau tak manfaatkan? Kan kan?

Comments

  1. Ini sundal gua rasa lu ajer handle pasal kalu gua hendle gua gerenti enam bulan berkurung dalam bilik. Gua tengok dia punya muka pun gua rasa nak muntah....hweeek

    ReplyDelete
  2. bhai.

    try masuk website JMM ni.
    www.jaringanmelayumal.blogspot.com
    mcm sial wa ckp lu.
    setiap artikel ada nama Nik Aziz.
    masak org tua tu kena belasah tak bg can punye...
    jaki betul JMM dgn Nik Aziz.
    pelik wal ajaibnya, Hadi Awang langsung tak dicuitnya.
    besar betul keramat Hadi ni ^_^

    aku ingat JMM ni nak bela nasib Melayu yg mati dlm lokap ke,
    nak tolong Melayu susah ke,
    nak nasihat Melayu yg pemalas ke,
    rupanya takat jd anjing kurap Umno rupanye...

    wa nak bom la emel minah haram ni.
    farahhana@jmm.com.my

    hihihihi....

    ReplyDelete
  3. Relek bro! Wot 2 expect from such mercenaries? Kalau dia dibayar@dijanji imbuhan tertentu oleh proksi, dll. Apa? Kalau bukan upah, ganjaran kebendaan, projek, biasiswa, apa lagi? Suka-suka? Tak ada maknanya. Apa dia benci sangat TGNA kalau dia sendiri tak pernah tgk TGNA in person. Pi tgk sendiri la. Dengar cerita orang pro-UM?NO saja maka jadi songsang lah. TGNA memang ada kurengnya, silapnya aku pun hentam TGNA bila aku rasa dia overboard tapi kebencian@hatred lagu tu,mmm, weirdo! Something fishy!

    Having said that, TGHaHa & gung-ho dia tak lak dia hentam ya? mmm wonder WHY?

    ReplyDelete
  4. add to that,

    Hey, come on la orang UM?NO... Mufti wa si Harussani pun dah declare perkara begitu - comparing TGNA & Ayah PIN tu SALAH. Tak adil. Dia on this matter pun tak gamak nak label sampai begitu. That's good Harussani..please, more like that. Be neutral, be fair! Olang ramai akan suka lu!

    Sure, orang UM?NO would neva learn nowt from this...omg, sigh!!

    ReplyDelete
  5. minah camni lu nak suruh wa handle?..... tolong skit....
    kalau dia bogel depan wa n pakai kotak kat muka pun wa tak bernapsu.....
    elok hantar kat kandang putera UMNO la minah camni....

    ReplyDelete
  6. OK GAK NKO NI
    Nko baik -baik, pakai tutup aurat nanti di gelar orang nko lesbian pulak!

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen berbentuk fitnah, ugutan dan ancaman akan dipadam. Segala tulisan komen adalah tanggungjawab pemberi komen. Blog ini tidak bertanggungjawab keatas komen-komen diruangan ini.

Popular posts from this blog

Gambar Mahathir mula diturunkan.

Gambar Mahathir sebagai PM diturunkan bermula hari ini. Admin berharap gambar Muhyiddin sempat dinaikkan. Bukan apa. Penat nak layan drama politik. Ekonomi ke laut. Hutang bertambah. Aset terjual. Penyakit merebak. Perkauman membarah.

https://t.co/oYE33fWwpW

Menteri Kesihatan dikritik rakam lagu raya saat negara dilanda wabak Covid 19.

Menteri Kesihatan yang baru, telah dikritik hebat dalam media sosial, angkara sibuk merakamkan lagu raya (untuk kegunaan populariti 2 bulan lagi), ketika negara Malaysia diisytihar wabak Corona Virus Covid 19.

Bagaimana pun, ada pihak mendakwa, ianya adalah video 2 tahun lepas. Dan menjadi mangsa serangan politik.


https://youtu.be/ttjNU60XdCw

Ulasan gua PRK Kajang

Try ulas buat kali terakhir untuk PRK Kajang. Ini pendapat gua atas premis perbahasan yang boleh ditolak. No prob. Small matter.

1. Gua menolak logik MB, Putrajaya, Mahathir vs Najib, tangisan Rafizi, bla bla sebagai alasan PRK Kajang. Sebenarnya, pendapat gua, kehadiran Anwar secara rasmi dalam DUN Selangor adalah satu mandat tanpa rasmi mengambil Pengerusi PKR negeri Selangor dari Azmin.

Di Selangor, wujud ketidak selarasan kuasa. MB vs pengerusi negeri. Seumpama MB Kelantan adalah Nik Amar. Tapi PJ Kelantan adalah Husam. Anwar tak berani mengambil pengerusi negeri dari Azmin secara rasmi. Sebabnya banyak spekulasi. Azmin ada 12 orang yang akan lompat / bebas, Azmin ada video, Azmin ada fail, anak Azmin ada DNA Anwar (hujah seks UMNO) bla bla bla.

Sidang media Azmin pun menyaksikan kenyataan berunsur sinis. Seperti Anwar bukan sahaja diperlukan di Kajang, tetapi dunia seperti Timur Tengah (Malaysiakini). Dengan Anwar di dalam DUN Selangor, maka pengimbangan berlaku antara Khalid d…