1. Hubungi gua di sini.



2. Untuk yang berminat untuk iklan, sila email gua utk pertanyaan harga, etc.



3. Wa lancarkan enovel sulong wa RM10 sahaja. Akaun Maybank no 155014038030 Then, emailkan ke Calling2 Gua butir-butir bayaran anda. Kalau calling2 gua tu tak berfungsi, lu email jer la kat adukataruna2008@gmail.com



Insyaallah. Dalam masa 24 jam, wa akan reply terus e-novel anda beserta passwordnya. Dan anda boleh ulas, bantai, kritik, debat, cadangan, karya tersebut di link ini.





Sahabat

Iklan





260412






011012

Mar 12, 2011

Sejarah dan fakta akan menghina Mahathir dan keturunannya.

Saya tidak pernah mencuri.
Saya tidak pernah menipu.
Dia yang mencuri dan menipu
akan rasa berdosa sepanjang masa, sepanjang hayatnya

T.RAZELEIGH HAMZAH


Semakin hari, semakin hina gua tengok Mahathir nih. Semakin dia cuba untuk melindungi sejarahnya, semakin banyak kehinaan yang terbongkar. Seluruh alam mempunyai wakil mengiktiraf level kehinaannya. Jangn sebut wakil dari PAS, PKR dan DAP, wakil dari UMNO, wakil dari PDRM turut ditakdirkan Allah menghinanya.

Dapatkah anda bayangkan sejarah yang mencatitkan perihal Mahathir dalam buku teks sejarah Malaysia moden 10 tahun akan datang? Ketika silubus sejarah di sekolah diperbetulkan kembali?

Mahathir akan mengetuai sejarah yang hina itu.

0 komentar: