Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Mar 3, 2011

Bidio pembedahan blogger Rusila.

video

N3 ni akan auto upload kat facebook Malaysia Reform dan AdukaTaruna. So, kalau lu tak boleh tengok bidio nih, lu masuk blog gua. adukataruna.blogspot.com

5 comments:

arman said...

aduyai....

atiq said...

alamak ni yang dikatakan buat separuh-separuh ni! hambatan 100% nafsu jer. Peristiwa ini menunjukkan 'kepandaian manusia bagi menunaikan hajat perasaan kerana menyalahkan tuhan keatas kejadiaan dirinya'.Tuhan tersilap buat! Kenapa tak buat baiki masalah hormon ke..masalah kejiwaan ke..atau apa -apa yang berkaitan.Repair.Itu pilihan yang betul-Bukan tukar jantina cam tur.. Kalau macam tu..oh dengan kemajuan bayi tabung uji dan ibu tumpang akan lahir species xx xy yy..lawak jer mana der telor manusia jenis y...kalu ada dah lama ada manusia yy yang mungkin menyebabkan dunia macam umat nabi luth..

Restless said...

labia majora,clitoris, pon bleh di"buat"..wah..hahaha..

Restless said...

atiq,ngko ada masalah dgn otak ke?atau ada fizikal ngko yg cacat?sbb aku rasa ngko ni tak "balance".maaf.bukan nk hina kecacatan,tp supaya mudah faham maksud soalan.

atiq said...

Nko tak faham ker..
Pakar Bedah tu bukan tukar jantina sepenuh nyer separuh jer

Yang tuan badan ikut nafsu jer. Ia terasa tuhan silap buat dia, patut nyer tuhan buat dia perempuan

Pertukaran jiwa dan sistem hormon boleh di godek2 supaya dia lebih terasa dia adalah lelaki. Tapi dia buat jalan pintas. Yang keluar dimasikkan kedalam.

Jika pakar boleh buat pertukaran 100% tentu sistem peranakkanya berpunsi sepenuhnya. Tentu ia mampu juga mengeluarkan telor x dan y. Jika pasanganya keluarkan sperma x dan y kemungkinan kelahiran ialah xx:xy:yx:yy kan tu tunjukkan lelaki 3 perempuan 1. Maksudnya ramai lelaki dari perempuan. Lelaki leh 4 isteri..kan kan. Tak esteri banyak pun natijah nya lelaki buat alternatif lain. Moral pempuan pun lagi disangsikan. Eh macam nak ajar nko lak.

Kemungkinan ada masyarakat mengamal gay/homoseks sangat tinggi.

itu lah idea aku. Sains sesat dan memusnahkan yang tuhan dah atur.

aku maaf lah tertinggal maklumat ni.