Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Feb 1, 2011

Penting! Cara untuk mengetahui perkembangan anak2 kita di Mesir.

Oleh : AdukaTaruna

Updated!

1. http://krisismesirnasibrakyatkita.blogspot.com/


Di sini gua meminta semua menghebahkan sumber ini. Kita boleh ketahui status anak2 kita terutama muslimat sedikit sebanyak melalui 2 sumber setakat ini.

[1]


Add akaun seperti di atas dalam fesbuk anda. Hampir kesemua student Malaysia di Mesir berkampung di sini.

[2]

Ini adalah satu lagi sumber yang disampaikan member gua. Mereka mengeluarkan tips berhubung dengan anak2 kita di Mesir, mengubah server dan berkaitan dengan mencilok internet.


http://www.facebook.com/pages/Selamatkan-pelajar-dan-rakyat-Malaysia-di-Mesir/185618624791964

10 comments:

lionteen said...

thx 4 da info

Marhaen Kacak said...

thanx bro...

Artikel Panas 'Melayu Pendatang?': Orang Melayu Mesti Baca!!!!

Gomo de Fuckers al Juburi said...

patut semua masjid dan surau seluruh negara buat solat hajat doakan keselamatan diorang.....

Jamil Khir mana?

Contact Information said...

harap blog AT
leh keluarkan IJTIHAD semasa dlm Kes ni.^_^

sam raspiut said...

wa pikir takyah risau anak m'sia kat mesir..
ni peluang sekali seumur hidup tempuh sejarah dan pengalaman jatuhnya
kjaan peraun modern dan bangkitnya kuasa rakyat!
kecuali budak2 tu benih umno..
grenti teriak sakan nak balik msia

sam raspiut said...

aduka..
kat Ireland,
lu jual kari adabi + rendag Brahim..
beli 2hingget jual 2 Ir pound..
1 bagasi 30kg kurang2 ada 300 peket
lumayan weih..

Taliban said...

1. Krisis Mesir, Nasib Pelajar Kita

2. Facebook Pages – Selamatkan Pelajar kita di Egypt

3. What’s happening in Egypt

4. Ariffshah : Krisis Mesir Nasib Pelajar Kita

5. Obefiend – revolusi piramid bukan MLM Mesi.

ni sumber2 yg gua dpt setakat ni.kat tv pg tadi: israel fears egypt will turn to islamic radical country like iran following protests.jahanam punye israel.sibuk2 apahal.US pulak konon2 menyebelahi rakyat mesir,suh hosni step down.tapi percayalah (x nak pun gua x kesah haha) US cuma nak jaga israel yg negaranya cuma sebelah mesir tu je.gua hrp sgt islam subur kembali di seluruh tanah arab.rakyat arab saudi x nak bangkit gak ke?

Ibnu Ali said...

Tkde mende laa.. aku kat sini ok jer. Siap makan megi tomyam lagi. yang kecohnya kat bandar tahrir. Biasalah demo, macam kat malaysia.

Cuma tahap berjaga2 dipertingatkan. Kat Malaysia pun kalau tak berjaga2 sama aja.

Teoh Beng Hock pun mati kat SPRM, Ustaz brahim Libya pun kena bunuh dengan kerajaan sendiri. Aapa ade heran?

Yang nak balik sangat ni dak2 medic. Baru sampai, baru setahun umur pun 18,19 lagi.. muda2 gebu lagi. Tu yang tido ngan pisau. Macam aku ni siap takde kriteria dalam misi keselamatan. Tengok ni http://jpmk.info/

Info lain www.pmram.org

AdukaTaruna said...

Tq pasal info, Ibnu Ali

Yugimudo said...

Bro Ali, sy salute spring sama anda. Hati2 and take care di sana.