1. Hubungi gua di sini.



2. Untuk yang berminat untuk iklan, sila email gua utk pertanyaan harga, etc.



3. Wa lancarkan enovel sulong wa RM10 sahaja. Akaun Maybank no 155014038030 Then, emailkan ke Calling2 Gua butir-butir bayaran anda. Kalau calling2 gua tu tak berfungsi, lu email jer la kat adukataruna2008@gmail.com



Insyaallah. Dalam masa 24 jam, wa akan reply terus e-novel anda beserta passwordnya. Dan anda boleh ulas, bantai, kritik, debat, cadangan, karya tersebut di link ini.





Sahabat

Iklan





260412






011012

Feb 23, 2011

Member dijumpai dalam FB.

Oleh : AdukaTaruna

Gua buka FB pagi tadi, ada member msg bagi page satu member lain. Dia kata ni page ni member lama gua. Pak Wahad. Sudut gambar ini, iras2 arwah abah gua. Dengan janggut, dengan sengeh, dengan kopiah. Hehehe..

Gua memula ingat ejaannya ialah Wahab. Pak Wahad inilah saksi utama kejadian gua di Rusila lepas. Dia juga turut berada di tingkat 1. Beliau baik orangnya. Tetapi sedikit penakut (tafsiran berdasarkan tangan menggigil apabila menulis nama gua di depan gua). Tidak berlaku body contact antara gua dengan dia kecuali bersalaman.

Yang berlaku ialah kutbah dia yang menjelaskan gua masuk neraka apabila menentang ulama yang diiktiraf antarabangsa. Pak Wahad juga menjelaskan dia tidak tahu bab2 internet nih. Malah tak tahu pun gua siapa. Tapi hari ini, sudah ada FB atas gambar dia. Wallahualam. Jika benar dia, satu perkembangan yang bagus.

Gua duduk atas sofa bersebelahan dia, dikelilingi oleh ramai lelaki dewasa di dalam bilik tingkat 1, tidak termasuk yang berada di luar sambil mengintai2 di tingkap. Depan gua terdapat satu handycam atas tripod yang merakamkan gua.



Tolak AK47 jer. Kalau ada 2 orang pegang AK47 kat belakang gua, dengan handycam kat depan, sebijik dah macam Islam yang memilih wadah militan.




"Dengan ini, saya menyeru, kesemua pasukan PAS Reform, supaya berundur dari Terengganu. Saya juga meminta semua buku Menuju PAS Baru diharamkan dan dibakar. Saya diberikan tempoh 48 jam untuk itu, jika tidak, saya dipancung sampai mati."

2 komentar:

HEROICzero said...

hahahaha btol duh. tambah AK47 jek.

terus terus saja =)

AdukaTaruna said...

Seb baik gua tak declare gua Man U bai kat Rusila tuh.