Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Jan 1, 2011

Petang tadi, gua ke KFC Kubang Kerian.

Oleh : AdukaTaruna

"Abang kat ner?"

"KB Mall."

"Buat apa?"

"Cari jodoh."

"Ha?"

"Tak. Ni... cari memori card."

"Makan sama tak?"

"Boleh gak."

"Jemput lah."

"Kol berapa?"

"Lepas Zuhur."

"Bereh. Nak makan kat ner?"

"KFC."

"Boikot. Addlee Fried Chiken ke, Radix FC ke, boleh."

"Alaa.... pembaca abang bukan nampak, pun."

"Yer tak yer gak eh."

Pendekkan story, gua makan KFC kat Kubang Kerian tadik. Time beratur, gua pun boring la. Gua beratur untuk jadi tukang bawa dulang jer. Bab order, bini gua. Mau gua tergeliat kepala n lidah nak order benda alah tu. Order Mc D paling gua gagal.

Tiba2, gua nampak benda alah ni. Terus tangkap gambar. Enpon bini gua la. Enpon gua still Nokia lampu suluh lagi. Gua nak tangkap gambar awek casher tu skali, tapi, mau gua kena karate plak kang. So, gua tangkap gambar ni jer la utk lu.

5% gov tax dah mansuh ke, naik 6%?



Siot jer. Naik diam2 ma. Kalau gua as Melayu Metropolitan (mesti hati lu orang bengkek jer baca nih) pun tak tahu, apatah lagi Wan Ongah lu orang yang duduk dalam hutan tu.

4 comments:

mat said...

Salam,

makan pun makan jugak

persiapan untuk debat ,
buat research betul betul.

Jangan lu hentam suhaimi embong lu ingat Haa haa d.

Bebanyak selawat, 40 ribu .mudahan akal lu makin geliga

AdukaTaruna said...

Tq, bro.. kalau jadi nanti, sama2 lah kita ambil iktibar.

Mana tau kita silap selama ni dalam kefahaman mengenai UG?

Wallahualam.

abanghensem said...

sapa cakap penjenguk blog lu tak nampak.... wa nampak lu n bini lu masuk KFC.... sebab masa tu wa lepak KFC gak..... sepatutnya lu kena boikot bro....

AdukaTaruna said...

Wahahaha. statement celako dari abanghensem