Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Jan 1, 2011

Pak Guard Terlampau (7)

Oleh : AdukaTaruna

Projek kali ini ialah hantu pandu van ambulans rosak yang terbiar itu. Muahahaha. Resepi2nya ialah :


1. Plastik bekwoh = kenduri. (perkataan asal ialah back work).
2. Kayu.
3. Surat khabar.
4. Seletip
5. Getah ikat nasi bungkus.
6. Paku

Mula-mula, kita buat bentuk kepala hantu dulu. Guna surat khabar.


Then, kita lumurkan kepala hantu dengan tanah untuk mendapatkan make up seram.


Pastu, kita buat rangka badan dengan kayu. Weh... ngok. Mana tukul besi? Kena bawak ke? Pundek, lu. Terpaksa gua guna batu macam zaman batu. Seb baik duduk Malaysia Darul Flintstone.


Kendian, kita lekatkan kepala hantu. Guna getah sayur. Pastikan kemas lagi menyeramkan.


Dah macam salib dalam filem hantu Kristian dah nih, bai. Tunjuk salib ni kat Parpu Kari, agak2 terbakar tak? Ngee..

Pastu, kita buat jubah hantu nih. Guna seletip. Yang bongoknya, member gua tak berani bergambar dengan hantu ni. Hantu buat sendiri pun takut ke Yo? Eee...  tak berani, kawe. Tempat keras ni.. Molek skek.



Tadaaa.... siap hantu ambulans. Haha.


Ni antara Pak Guard yang bernasib malang tak lama lagi. Jangan hantu original pun projek sakat gua dah. Gua petik jer nama Pak Din Moundeweller ke, Pak Haron Din ke. Muahahahaha.

1 comment:

abanghensem said...

gambar last tu gambar lu ke aduka... cam sembelit jer.... kahkahkah