Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Dec 28, 2010

Surat Mursyidul Am kepada penjaga gol Malaysia.

Oleh : AdukaTaruna

Tajuk maut punya. Ala2 Parpu Kari. Kah3... Mursyidul Am tu gua la. 20 tahun akan datang. Time tu gua baru 49. Still young, hensem, tall and dark, you know. I told you. Gua skang ada banyak member2 PAS n PKR dalam unibersiti. Sikit2 member DAP universiti. Paling ramai PAS.

10-20 tahun lagi diorang akan jadi perwakilan. Jadi, gua harap diorang lantik gua jadi Mursyidul Am. Boleh kita mentedarah khazanah Malaysia sesama kita. Otai2 macam ISA, MSK, TT, Manjung Mari, semua time tu tua dah. Jangan takut. Diorang takan mampu lawan kita. Lebih2, kita sumbat dalam lokap. Muahahahaha.

Kepada Fahmi, kalau lah lu sesat baca blog gua nih, gua sebagai bakal Mursyidul Am 20 tahun akan datang, mengucapkan selamat maju jaya di Indonesia sana.

Gua percaya, penyokong Indonesia akan balas dendam dengan pancaran laser pasar malam dengan lebih hebat. Tapi, gua cadangkan, demi kemachoan maruah kita, lu jangan bertindak protes macam Markus. Lu tetap tenang. Tunjukkan kepada mereka bagaimana menjaga gawang di bawah sinaran lampu laser. Cewahh...

Tapi, kalau lu agak2 terganggu, lu kena protes la. Kang tak pasal2 kena bolos 4 ke atas kang. Kalau permainan terhenti akibat lu terganggu, pastikan lu dan rakan2 terutama pertahanan, meneguk air sebelum sambung main. Tenang, dan set otak untuk fokus semula. Gua bimbang momentum fokus lu akan ghaib macam Indonesia.

Sekali lagi, paling cantik, kalau lu bermain di bawah pancaran laser pasar malam Indonesia. Releks. Tamat perlawanan, kalau Malaysia menang, lu pakai spek mata hitam. Cool gitoo.

Sekian dari bakal Mursyidul Am lu orang.

Tuan Guru AdukaTaruna

3 comments:

Evelyn said...

ape kata tukar jadual suh main siang?
wakakakakakaka
takde laser.
ader mercun jek.
ngeeeee

AdukaTaruna said...

Idea bernas ni buk.

Eh.. Nanti masing2 bawak cermin. Pantulkan cahaya matahari plak. Hua3..

Contact Information said...

lepas ni lu punye n3
mesti bukak kitab2 beso punye
sebab persiapan jadi MA ke 3 PAS. ^_^