Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Dec 31, 2010

Kempen Boikot Restoran Mamak - Banner

Oleh : Ikut Suka Aku

1) Gua nak ucapkan terima kasih banyak2 kepada Blogger Era Pasca (Baginda Reformasi) kerana bersusah payah menyediakan banner "Boikot Restoran Mamak" seperti yang gua war-warkan tempohari.  Thank kayu bro.....


2) Kepada sesiapa yang berminat untuk mempamerkan banner tersebut, boleh kopi O' kow-kow dan paste kat blog masing2. url code klik gambar.

Powered by BannerFans.com

Atau lu orang boleh lawati Blog Era Pasca untuk ambil code terbaru klik sini.

3) Lagipun banyak kebaikan dari keburukannya, contoh dari tahap kebersihan, kebanyakan mamak2 ni... jenis pengotor, penyediaan makanan kat dapur diorang tu bisa membuatkan kita termuntah, pengawalan pemakanan seperti roti canai tinggi kolestrol, nasi kandar tinggi kolestrol, banyak kas kas dan banyak lagi. Yang paling penting jimat wang/duit...

4) Nak cerita banyak pasal Restoran Mamak ni... gua dah menyampah dan gua yakin lu orang ada pengalaman masing2 dengan puak2 mendeliar tu. So... jom kita ramai2 boikot semua restoran mamak seMalaysia, majukan restoran melayu.

Boikot.... tetap Boikot... kasi mampus dan pergi melingkuplah restoran2 mamak seluruh malaysia. Pergi jahanam dengan Presma, Kimma dan segala jadahnya WTF sama mamak maaaaa.....

3 comments:

MOH KEMBARA said...

Salam Yob, alaa payah teman nak akses blog ISA dari Istanbul. Tak taw pasal pa. Eh ni ngape pulak nyampah dgn Mamak ni? Mutlu Yilbasi 2011 Yob!

Marhaen Kacak said...

mamak2 ni puak2 si kitol...merbahaya...naina chetty..chitpodah..hahaha

Mesti Baca! : Umat Islam Yang Lemau : Bende Kecik Pun Nak Bising-Bising

abanghensem said...

alaaa.... lu sedap la cakap aduka.... lu dok kelate banyak restoran melayu..... bersepah.... senang lu cari kedai makan.... kopitiam ada.... ala² bar pun ada.....