Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Nov 14, 2010

Ben Williams diisytihar Pengerusi SPR yang baru.

Kuala Lumpur 14 Nov - Ben Williams diisytihar Pengerusi SPR yang baru berkuat kuasa pada 14 November 2010. Ben Williams berjaya menarik minat kerajaan setelah mempamerkan pengadilan yang sangat menarik ketika aksi perlawanan bola Malaysia vs China malam tadi.

Ketika ditanya azamnya setelah dilantik menjadi Pengerusi SPR yang baru, Ben Williams menyatakan bahawa dia berikrar akan bekerja dengan baik malah, lebih baik lagi dari game malam tadi.

"Untuk permulaan, saya sudah kenal pasti, siapa yang bakal menerima kad merah pada PRU13 nanti."

3 comments:

Marhaen Kacak said...

hahaha....sesuai benar la tu... habis sume juak2 UMNO, ustaz2 PAS, Balaci2 DAP kene kad merah buang padang..ekekeke..


Kelantan Akan Keluar Dari Malaysia!!!

Evelyn said...

kurang asam sungguh ben nih. Memalukan org kampon den yo... Balik oz la ben woiii... Grrrrrr

Hanz Newman said...

What's the fuss ni brader AT? Pasal pengadil tu nama BEN ka? Pasal dia orang Australia ka? 3 kad merah? Mungkin dia takda kad kuning kot?

Mungkin players M'sia sendiri tak reti main peringkat international. Dah asyik sparing lawan Maldives, Zimbabwe, mana ada kelas nak lawan better opponents? Hanya semangat tapi taktikal, teknikal kureng, baik kita hantar a team of 11 Rosmah saja la. Dia pun 'semangat' apa?

Jadi jangan salahkan pengadil kalau player kita tak ada filosofi untuk menang game. Setakat main defensive, dour football & sah player harapkan nasib untuk seri? Main camtu baik Rajagopal be hung upside down! Bring in Alex Ferguson. Ops! Change that to Mourinho. Ha ha ha