Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Oct 15, 2010

Sebab2 gua sokong Red Warrior malam neh..

Oleh : AdukaTaruna

1. Gua tak nak tido luar.

2. Kemenangan Kelantan maybe menyebabkan feel good faktor pada pengundi Galas kepada kerajaan negeri Kelantan, jika pengundi Galas merasakan BN luar Kelate lebih menonjol dari Ku Li.

Icon terbesar PAS = TGNA (Kelantan)
Icon terbesar BN = Najib + Muhyiddin (luar Kelantan)

3. Gua kecewa dalam tajuk impian gua, kalau keadaan buruk berlaku. 99% gua ramal berlaku kalau Kelantan tewas. Habes.. dengan PRK Galas jahanam, dengan perjuangan Sistem Islam damage.

4. Biar separuh akhir N9 bertemu Kelantan balik, kalaulah si kembar Rita Rudaini tuh tak belot kepada kampungnya Perlis. (bodoh gak format FIFA ni gua rasa. Format gol tempat lawan pun gua tak setuju. Boleh merosakkan permainan cantik dan bermutu. Apa2 hal bertahan tempat sendiri. Macam sial.).

Bila N9 lawan Kelantan, time for bini gua plak tido luar.

7 comments:

Edyes said...

poik, biar betul format FAM nie...

patutnya kalau N9 dan Kelantan menang, takkan jumpa kat semi... takkan jumpa dalam grouping, dan jumpa lg di Semi??

Seroja SA said...

kerana bola... hahah....

Katon Tin Ton said...

Bro ... kalau nak jumpa N9, tunggu final la

semi kelate jupo kedah / GANU

mat said...

agak2 la bhai kalau nk hentam pun.. takdo format tunggang tebalik mcm tu jang.. dah nk jumpa kelantan sgt, tgu final laa. itupun kalau N9 lepas dgn perlis malam ni..

kepunden said...

Ha ah..
Mcm kedah dh melingkup awai2..
Walaupon gua x kenai tukang cuci jersi budak2 celse gua tetap sokong celse..
Kui2..

BukanCalon said...

kedah kelantan bro..

lu sayang wa, lu kena sokong kedah...

wa sayang lu, wa sokong kelantan...

lagu mana?

wakakaka...

HEROICzero said...

Selangor kalah. AKu fan selangor. Aku rasa teraniaya. Kelantan menganiayai Selangor. Jadi dengan ini, penuh rendah hati, aku doa Kelantan di-pom-pang-pom-pang-kan oleh Kedah, insyaAllah~

dengan penuh rendah hati. ada macam Azmin Ali tak gua?