Sahabat

Iklan
Tabung Guaman

3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Sep 6, 2010

Kelab TKO- Sumbangan anda ke Madrasah Insaniyyah di Akhir Ramadhan ini

Oleh: wan_jtk

"Salam Aidilfitri Buat semua pembaca TKO,

Kelab TKO ingin mengenengahkan sebuah projek yang akan menyiapkan "MADRASAH INSAHIYYAH" yang sedang dikelola oleh moderator Insani.

Diakhir bulan ramadhan ini masih ada kesempatan untuk kita menghulurkan bantuan kepada madrasah ini.Kelab TKO mengalu-alukan sumbangan semua dan berterima kasih atas sumbangan yang telah disalurkan mahupun yang akan diberikan.Berikut adalah seruan oleh Moderator Insani yang mengelola projek yang memerlukan sumbangan anda semua.Assalaamu`alaikum

Saya dengan rendah diri mahu mengambil sedikit masa anda memaklumkan bahawa projek madrasah insaaniyyah ini http://al-madrasah-al-insaaniyyah.blogspot.com/2010/07/tiang-simen-telah-tiba.html pernah menjadi projek anak angkat kelab TKO timur (nama madrasah pun pakai nama ketua mod TKO tuh)

Namun sebagaimana yang kita semua tahu kelab TKO timur gagal digerakkan dengan jayanya. Maka projek ini kekal menjadi projek ajk madrasah tersebut bersama masyarakat kampung disana.

Suka saya maklumkan kepada anda bahawa kami telah memulakan projek baru yang perlukan dokongan keewangan. Kami hanya menarik perhatian mereka yang punyai duit lebih sahaja.

Sekalipun bangunan masjid belum siap sepenuhnya namun ia telah digunakan untuk majlis-majlis ilmu

Sumbangan boleh dibuat melalui akaun berikut
1.Agro Bank
No. Akaun: 2006363000013125
Atas nama : Tabung Al Madrasah Al Insaniyah

Jika saudara memasukkan wang secara tunai dimana-mana cawangan Agro Bank, identiti saudara tidak akan diketahui.

2.BIMB atas nama Abdul Ghani bin Muda
No. akaun : 13017020483845

3.Akaun Maybank atas nama Abdul Ghani bin Muda
No. akaun : 163019432797

Terima kasih

No comments: